• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Sivilce lekelerine çözüm

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

gamze0834

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6
0
16
İstanbul
MERHABA arkadaşlar benim yüzümde çok sivilce lekesi vardı ben de internetten bakıyordum bir tane yöntem buldum uyguladım sizle paylaşmak istedim
aynen şöyle;
-1 tatlı kaşığı mısır unu
-1 tatlı kaşığı kil
-1 çay kaşığı krem (el veya yüz kremi fark etmez)
- Su
* Bu karışımı temiz cildinize 5 dakika masaj yaparak sürün ve yıkayın..2 günde bir uygulayın.. cildinizde aydınlanma, gözeneklerde sıkışma, sivilceler de ve lekelerde azalma göreceksiniz.. düzenli uygularsanız sonuctan memnun kaldım ben yüzüm alışıncada her akşam yapmaya başladım.işinize yarar inşallah..ilk önce deneyin herkesin cilt yapısı bir olmadığı için belki işe yaramayabilir...kolay gelsin

MERHABA arkadaşlar benim yüzümde çok sivilce lekesi vardı ben de internetten bakıyordum bir tane yöntem buldum uyguladım sizle paylaşmak istedim
aynen şöyle;
-1 tatlı kaşığı mısır unu
-1 tatlı kaşığı kil
-1 çay kaşığı krem (el veya yüz kremi fark etmez)
- Su
* Bu karışımı temiz cildinize 5 dakika masaj yaparak sürün ve yıkayın..2 günde bir uygulayın.. cildinizde aydınlanma, gözeneklerde sıkışma, sivilceler de ve lekelerde azalma göreceksiniz.. düzenli uygularsanız sonuctan memnun kaldım ben yüzüm alışıncada her akşam yapmaya başladım.işinize yarar inşallah..ilk önce deneyin herkesin cilt yapısı bir olmadığı için belki işe yaramayabilir...kolay gelsin

cildin nasıl bir cilt cnm cnm benimki yağlı bana olurmu sence

benim cildim de yağlıdır 21 yaşımdayım hala vardı yani bunu yaptım çok iyi geldi paylaşmak istedim bir dene ister
denicem cnm ama birşey dikkatimi çekti 1 çay kaşığı krem demişsin bizim cildimiz yağlıya mesala örneğin arko koysam maskeninin içine yüzümüzü daha kötü yapmazmı:)

arko krem koyma normal çok yağlı olmayan bır krem koy ben yüz kremi koymuştum kil ve mısır unuyla karışınca yağlıda olsa etkisini giderir bence..

ben aktardan aldım kili cüzi bir miktar pahalı değil ben 1 liralik aldım suyuda çok koyma cok cıvık olmasın normal peeling kıvamında olsun:)

Benimde eskiden çok sivilcem var cildiyey'ye gittim . doktor clindoxyl diye bi krem verdi akşamları sürüyodum şimdi azaldı sivilcelerim öncesine göre çok iyi oldu .

Bu Suna Dumankaya'nın porselen cilt maskesi değil mi? Ben de kullanıyorum bunu cilde çok iyi geliyor. İçerisine ekleyeceğiniz kremi cilt tipiniz nasılsa ona göre seçmeniz en doğrusu olur.

Back