- 28 Ekim 2013
- 514
- 833
- Konu Sahibi nefernefertiti
Selam kizlar :) uzun zamandir sivilce ve sivilce lekeleriyle ugrasiyodum. Aslinda uzun suredir sivilcem cikmiyodu ama bianda cenemi sivilce basti. Ucu olmayan o igrenc sivilcelerden. Onlar sıkılamayinca bende kopardim ve dogal olarak leke kaldi. Bide daha onceden yaptigim bi hatadan dolayi dudagin yaninda mimik cizgisi varya orda kocaman leke kalmisti. Bu lekeleri once yogurt karbonat maskesiyle azalttim. Ilk yaptiginizda bile farkettiriyo. O mimik cizgisindeki lekeyi bu maskeyle gecirdim ama leke daha yeni oldugundan hemen gecti zaten. Sonra kadinlar kulubunde cok meshur olan acnelysa yi almaya karar verdim yanindada madecassol. Acnelysayi yaklasik 1 aydir kullaniyorum. Basta cenemde yine 4 tane filan ucsuz sivilce cikardi ama ben hic takmadim. Yolmadim koparmadim bekledim. Zaten krem sivilce cikardiktan iki gun sonra sivilceyi kurutuyo dogal olarak yolmanin anlami kalmiyo. Benim cildim daha oncede yaptigin bi salakliktan dolayi kuruyup dokuldugu icin acnelysa sadece 3 gun soydu daha sonra kullanmama ragmen soyulmasi durdu. Bende 3 gun ara verip tekrar soydum. Ve suan en son cikan bikac sivilce haricinde hic lekem kalmadi. O kalan izlerde simdi soyuluyo. Acnelysa cok soyuyo tahris ediyo filan diyenler olmus ama bende olmadi acikcasi. Dudak altini sadece cok soyuyo ve tahtis ediyo bu dogru hatta suan benimde tahris oralarim :) ben tahrisken madecassol kullanmadim. Sudocream kullandim. Acidigi zaman acisini hemen aliyo. Oda lekeler icin kullanilan bi krem oldugundan onjnda etkisinin oldugunu dusunuyorum. Ha bu arada acnelysa sonrasi hic sivilcem cikmadi. Cenemde cikiyodu hep galiba krem alttaki sivilceleri cikardi. Su siralar hic cikmiyo. Ha bide son bisey. Benim yaptigim maskenin icinde sadece yogurt ve karbonat yok. Bence bunu yapmayin zaten. Cunku ben ilk kurulugumu ve suratimin kahverengi kabuk baglayip iz kalmasini karbonata borcluyum. Ki benim cildim yagliydi dusunun. Ozellikle kuru ciltler yogurtun icine sadece karbonat koyup yapmasin.uzun oldu k.bakmayin ama detayli olsun istedim. Sorulariniz olursa beklerim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.