Arkdaslar iki sene önce cilt tedavisi oldum yani sivilce tedavisi 5 ay kadr hap kullndm tedavu 7 aylik di 5 aydan sonra artık haplar mide bulantsi bas donmesi yapinca biraktimbu zmaana kdr hic sivilce problemi yasamadm fakat bu sene sivilcelrlm çoğaldı bndede tik oldu cogunu patlattim lekeler oldgu gbi duruyo
Evt patlatmam yanlışdi fakat yaptım suandada cogu yerde sivilce lekeleri var yüzümde
napicam benn tecrübe sahibi arkdlasrdan msj bekliorm
Benim de cildimde sivilce izleri vardı daha doğrusu çukurluklar, yaklaşık 1.5 aydır lr nin microsilver ürünlerini kullanıyorum şuan gayette memnunum canım
canım senin sıkıntın sivilce izi mi (yani çukurluk) yoksa kırmızı leke miBnde kirmzi kirmzi sivilce lekeleri var acaba onlarada olurmu
canım senin sıkıntın sivilce izi mi (yani çukurluk) yoksa kırmızı leke mi
Günaydın.. sivilce izlerinle ilgili 3 ürün sana tavsiye edebilirim ben de kullanıyorum bana da bir arkadaşım tavsiye etti ürünleri çok iyidir.. istersen özelden bana mesaj atabilirsinUfak sivilce gbi yaralar yani
Günaydın.. sivilce izlerinle ilgili 3 ürün sana tavsiye edebilirim ben de kullanıyorum bana da bir arkadaşım tavsiye etti ürünleri çok iyidir.. istersen özelden bana mesaj atabilirsin
bende kullandım bir halta yaramadı yüzüm hala dolup taşıyorArkdaslar iki sene önce cilt tedavisi oldum yani sivilce tedavisi 5 ay kadr hap kullndm tedavu 7 aylik di 5 aydan sonra artık haplar mide bulantsi bas donmesi yapinca biraktimbu zmaana kdr hic sivilce problemi yasamadm fakat bu sene sivilcelrlm çoğaldı bndede tik oldu cogunu patlattim lekeler oldgu gbi duruyo
Evt patlatmam yanlışdi fakat yaptım suandada cogu yerde sivilce lekeleri var yüzümde
napicam benn tecrübe sahibi arkdlasrdan msj bekliorm