Sivilceli Ciltler SIVILCE LEKELERI :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Nrcngltkn

Tabiri caizse Meraklı Melahat :))
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
11
0
Arkdaslar iki sene önce cilt tedavisi oldum yani sivilce tedavisi 5 ay kadr hap kullndm tedavu 7 aylik di 5 aydan sonra artık haplar mide bulantsi bas donmesi yapinca biraktimbu zmaana kdr hic sivilce problemi yasamadm fakat bu sene sivilcelrlm çoğaldı bndede tik oldu cogunu patlattim lekeler oldgu gbi duruyo
Evt patlatmam yanlışdi fakat yaptım suandada cogu yerde sivilce lekeleri var yüzümde
napicam benn tecrübe sahibi arkdlasrdan msj bekliorm

Benim de cildimde sivilce izleri vardı daha doğrusu çukurluklar, yaklaşık 1.5 aydır lr nin microsilver ürünlerini kullanıyorum şuan gayette memnunum canım

Bu nahlet olası sivilceler ile alakalı bir yazı okumuştum onu bulduğumda sizinle paylaşabilirim. Araştırıp geliyorum

bu yazıyı okuyup uyguladıktan sonra aknelerim az da olsa kalsa da etkisi oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın.. sivilce izlerinle ilgili 3 ürün sana tavsiye edebilirim ben de kullanıyorum bana da bir arkadaşım tavsiye etti ürünleri çok iyidir.. istersen özelden bana mesaj atabilirsin

merhaba bizimle de paylaşırmsıınız ?

bende kullandım bir halta yaramadı yüzüm hala dolup taşıyor

Kizlar her seyi denedim lekeler sivilceler icin akliniza gelebilcek her seyi haplar kremler dermoreller renk acici kremler guzellik merkezlerinde bakimlar hepsi hepsi son care artik yuz soyucu bi kreme basvurdum acnelyse ondan oncede maya maskesi encok ise yarayan oldu isteyene icerigini yazarim. Lekeleri az bir ton acsana yuze asiri bi aydinlik ve gerilme verdigi icin lekeler sanki gorulmuyordu sonrasinda kokten cozum icin yeni derime ulasmak istedim yaza girerken zor olucak gibi ama sonuclari yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…