Lekeler, Çiller Sivilce lekeleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
:21::21:Merhaba arkadaşlar dün bir eczaneye uğradım ve sivilce lekelerim için öneri istedim bayan la Roche posay ürününden bir serum önerdi bir de biodermanın lekeli ciltler için yüz temizlemesini önerdi serum 100 tl civarı cilt renk açma özelliği de var tüm yüze uygulanabiliyor daha almadım daha iyi bildiğiniz duyduğunuz ürünler var mı ???:21::21:

Canim ben la roche posay kullanicisyim sivilce serisinden bi kacini kullandim.
Serum derken ismi neydj serumun hatirliyomusun? Effaclar temizleme jelindenmi bahsediyosun? Yada serum derken hangisi?

Benim yüzümde enteresan sivilceler çıkmıştı sıkıntıdan kızlar ..
Sivilce problemim daha önce hiç olmamıştı ..
Pişik kremi kullanıyorum yüzüme ben
Iyi geldi bana tavsiye ederim kesinlikle
Ben de yaklaşık 3 aydir kullanıyorum pişik kremini.yeni sivilceleri geçiriyor ama eskilere pek bir faydası olmadı sanırım. Her akşam cildimi temizledikten sonra sürüyorum. Sen nasıl kullanıyorsun?

Ben de yaklaşık 3 aydir kullanıyorum pişik kremini.yeni sivilceleri geçiriyor ama eskilere pek bir faydası olmadı sanırım. Her akşam cildimi temizledikten sonra sürüyorum. Sen nasıl kullanıyorsun?
Bende öyle kullanıyorum canım
Baya faydasını gördüm
Ciddi düzelmeler oldu bende

mrb benim sorunum yok ama 15 yasinda bi kiz kardesim var ve yuzu kotu sekilde bu sinoplu eczaciyi bende burda okumustum ve inanmamistim bilgilendirirmisiniz rica etsem kardesim daha 15 yasinda ve fotograf cekinmek bile istemiyo soylemiyo dile getirmiyo ama belli nasil temin ettiniz nekadara aldiniz
internetten sinop merkez eczanesinin numarasını buldum aradım hesap numarası verdi eczacı 60 tl yatırdım 2 günde geldi cildim aşırı derecede düzeldi ben hala şoktayım sürekli aynaya bakıyorum inanamıyorum

internetten sinop merkez eczanesinin numarasını buldum aradım hesap numarası verdi eczacı 60 tl yatırdım 2 günde geldi cildim aşırı derecede düzeldi ben hala şoktayım sürekli aynaya bakıyorum inanamıyorum

Peki canim cildin yagli mi? Bende roaccutane dan sonra iz kurbani oldum. Hic bir cozum bulamadim makyajsiz cikamiyorum disari :KK43:

X