• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sivilce lekeleri

Sevgili_Nil

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
453
45
318
Niğde
arkadaşlar benim yüzümde uzun zamandır sivilce izleri var önceden çok sivilce vardı onlar geçti doğum kontrol hapı kullandığım içinde bi daha pek sivilce çıkmadı ama önceki sivilcelerin izleri geçmedi bekledim zamanla geçer diye ama maleseff.. Sizin önerebileceğiniz bişey varmı izlerin geçmesi için? Çok kötü durumda değil ama aynada baktığımda rahatsız oluyorum kırmızılıklar var bazı yerlerde

avene markasının ürünlerini kullanabilirsin bana doktorum bu markayı önermisti. ama düzenli kullanmadım tabi o ayrı konu :37: fiyatı 50-60 liranın üstünde

Merhaba benim cildim hem karma hemde hassas yüzümde hemde sırtımda çok fena sivilce ve siyah nokta lekeler çiller ne ararsan vardı ve özellikle böyle ağrılı sivilceler çene kenarında ve burnumun kenarında sıksamda sıkmasamda orda öyle kalıyordu ve onu bile söndürdü inanamadım 1 haftada söndü LR WORLD cilt ürünleriyle kuruttu resmen ürünler Almanyadan gelior ve gerçekten 26 yaşıma kadar sivilce ile cebelleştim en sonunda kurtuldum.
resimlerdende görebilirsiniz cnm farkı bendeki hem sivilceleri kuruttu hemde lekelerin rengi açıldı 15 günlük kullanımda...Eki Görüntüle 1404156Eki Görüntüle 1404157Eki Görüntüle 1404158

Son düzenleyen: Moderatör:
Back