• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Sivilce Lekeleri

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Merveqe

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
41
2
18
Sivilce ve sivilce lekeleri ..
ben birsürü şey kullandım ve suratım mahvoldu artık tek bir şeydeyım sizlerle paylaşmyı isterim.

gün aşırı kil maskesi 1 gün arayla..
Malzemeler;
-Yeşil kil
-Limon suyu
-Karbonat
-Su
Yapılışı;1 kaşık kil,3 damla limon suyu, 1 çay kaşığı karbonat krem haline alıncaya kadar su
o karışımı 5 dakika bekletin, sizde o sırada yüzünüzü suyla yıkayıp sabunsuz tabıkı kurutun..
sonra bu maskeyi gözleriniz ve dudagınız hariç geri kalan kısmınza sürün.
ciltten cilde farkı var kaç dakıkda kuruyosa artık ama ideal yüz tipinde kuruma süresi 20 dakika sorun buyukse uzun süredede kuruyabılır .
kuruduktan sonra soyarak çıkartın ve geri kalan kısmını ılık su ile yıkayın ..

kuru hissedebılırsınız sonra cildizi.
maskeden sonra 2 sabun önericem size papatya yada kükürt sabunu (Ben papatya sabunu kullanıyorum)
maskeyi gece 10 ila gece 2 arasında yapınki insan vücuttakı hucreyı o saatlerde yenılıyor gece yapın maskeyı yanı .
paptya sabunuyla sabah ve maskeden sonra o sabunla yıkayın köpürtrek suratınızı.
maske dedğim gibi gün aşırı yapılsa dahi yüzünüzü o sabunla sabah akşam muhakkak yıkayın
daha snrada suratınza bepanten ile nemlendirin ..

1 ayda cildinizdeki etkiyi görebilirsiniz fazlasıyla tek kuralım var sivilce çıktığında elinizi kolunuzu bağlayın :)
Sıkmayın patlatmayın ...

Son düzenleme:
Back