Sivilceli Ciltler Sivilce lekeleri ve kökten çözümü için,DENENDİ..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mineboga

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2014
47
15
34
Sivilcelerimize çözüm ararken arkadaşımla internette denk geldiğimiz bir krem bulduk,baya umut veren vaatleri vardı..Adı Sis leke kremi...
Patentsiz ecza yapımı bir krem..
Cesaret bulup aradık,sipariş verdik,kremi şuan düzenli olarak kullanıyoruz..
Kullanma koşulları kişiye göre ayarlanıyor,eczacınızla konuşup detaylı olarak oluşan gelişmeleri anlatıyorsunuz ve kremle birlikte gönderdiği kullanım klavuzluğu yapan yazıdan tedaviye devam ediyorsunuz..
Biz iki arakdaşız,ikimizinde yüzü sivilceli ve sürekli yağlı..
Yüzümüz ilk aşamada oldukça soyuldu,bir katman deri atttık..
Şimdi lekeden ve sivilceden eser yok,tedavi biteli bir hafta oldu,böyle kalcağımızı umut ediyoruz..
Tavsiye ediyoruz☺️

Sivilcelerimize çözüm ararken arkadaşımla internette denk geldiğimiz bir krem bulduk,baya umut veren vaatleri vardı..Adı Sis leke kremi...
Kullanma koşulları kişiye göre ayarlanıyor,eczacınızla konuşup detaylı olarak oluşan gelişmeleri anlatıyorsunuz ve kremle birlikte gönderdiği kullanım klavuzluğu yapan yazıdan tedaviye devam ediyorsunuz..
Şimdi lekeden ve sivilceden eser yok,tedavi biteli bir hafta oldu,böyle kalcağımızı umut ediyoruz..
Tavsiye ediyoruz☺️

sis leke kremi diye tarattım ama çıkmadı tatlım sinoz leke kremi olabilir mi bahsettiğin?

Canım sinoplu eczacı mustafa diye yaz karşına çıkıcak direk krem zaten,adı sis leke kremi

canım bu sivilceden kalan kırmızı lekelere iyi geliyor eminsin değil mi bu konuda? çünkü başka konularda güneş lekelerine iyi geldiği sivilceden kalanlara hiçbir şey yapmadığını yazmışlar.. bir de ağır bir sivilceli süreç geçirmiştim ben onlardan geriye kırmızı lekelerin yanında bir de küçük çukurluklar kaldı alın bölgemde onlara da iyi gelir mi acep?? :KK17:

canım bu sivilceden kalan kırmızı lekelere iyi geliyor eminsin değil mi bu konuda? çünkü başka konularda güneş lekelerine iyi geldiği sivilceden kalanlara hiçbir şey yapmadığını yazmışlar.. bir de ağır bir sivilceli süreç geçirmiştim ben onlardan geriye kırmızı lekelerin yanında bir de küçük çukurluklar kaldı alın bölgemde onlara da iyi gelir mi acep?? :KK17:
Bize eczacı zamanla yüzünüzdeki çukurluklarda dolacak pürüzsüz yepyeni bi tene kavusacaksınız dedi..telefonla görüştük..
Tedavi bitti şuan güneş lekem ister inan ister inanma resmen yok oldu,sivilce iZlerimin o tüm kırmızı yara halleri yok oldu..dene gör diyorum biz çok memnunuz,hıı yeniden sivilce oluşuyomu malwsef adet döneminde falan oluşuyo..

Bize eczacı zamanla yüzünüzdeki çukurluklarda dolacak pürüzsüz yepyeni bi tene kavusacaksınız dedi..telefonla görüştük..
Tedavi bitti şuan güneş lekem ister inan ister inanma resmen yok oldu,sivilce iZlerimin o tüm kırmızı yara halleri yok oldu..dene gör diyorum biz çok memnunuz,hıı yeniden sivilce oluşuyomu malwsef adet döneminde falan oluşuyo..
anladım canım bir denemek lazım, mustafa beyi arayıp daha detaylı bilgi alayım en iyisi.. tavsiyen için teşekkürler tatlım..

Tavsiye ediyoruz☺️
canım sizin durumlar nedir? lekeler tekrarlamadı değil mi??

boşa para vermeyin arkadaşlar ben 3-4 sene kadar oldu kullanmıştım işe yaramadı hala sivilcelerim var maalesef
ne kadar kullanmıştın canım? kullandığın dönem kırmızı sivilce lekelerin tam geçmiş miydi? ben daha çok lekeler için istiyorum da..

2 ay kaadar kullandım sanırım hiç işe yaramıyo cnm bence alma yinede sen bilrisin
Kremi verilen tarife uygun ve eksiksiz kullaandıysan mutlaka cildinde o farklılığı görürdün bir gün fire versen etiksi geçicekmiş gibi bişey o krem,hani oldukça düzenli olman gerekiyor..
Ben ve arkadaşım kulandık ikimizinde cildinde olumlu sonuçlar var...benim yüzümdeki güneş lekeleri ve garip birkaç be tarzı lekem kalmadı yüzümde..
şimdi denze gittim korumasız yandım,yine leke oluştu yüzümde yine alıp yine kullanıcam ,krem leke için sivilce değil evet onun kanısına vardım zaman geçtikten sonra..hayırlısı bakalım..

ne kadar kullanmıştın canım? kullandığın dönem kırmızı sivilce lekelerin tam geçmiş miydi? ben daha çok lekeler için istiyorum da..
canım arkadaşa söyledim bak ,krem lekel içn oldukça etkili..
bende yine güneş lekesi oluştu maalesef yine kulanıcam,siivile izlerimide yok etti evet,ama yeniden sivilce oluşuyor çünkü bünye yapıyor çaresi yok...
lavanta çayı içip karaciğerimi temizlemeyi denicem=) paylaşırım ayrıntıları..

Tavsiye ediyoruz☺️
canım ben bulamadım irtibat numarası vs. link atabilme imkanın var mı ?

X