Sivilceli Ciltler Sivilce lekeleri + siyah noktalar + Aktif Sivilce

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

minikom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
118
0
Arkadaşlar şöyle bir sorunum var : Yanaklarımda kırmızı lekeler var + siyah noktalar + aktif sivilceler,geçen bi güzellik uzmanına gittim,iyice bi yanaklarıma baktı,yüzün yağlı bir cilde sahip ve aktif sivilcelerin var olup,deri altında da sivilce iltihapların ve gözeneklerin tıkalı olduğunu söyledi ve 1,5 saatlik bir uygulama yaparız dedi (uygulama: 200 TL ) + 2 adet biri 90 diğeri 65 TL'lik jeller önerdi,sizce uygulamayı yaptırmalı mı yoksa evde kendi başına bişiler yapmak için neler yapabilirim ?? Şimdiden teşekkür ederim :))

bence önce cilt doktoruna git. en doğrusunu doktor söyleyecektir. böyle güzellik merkezlerine gidip ya da kendi evde sürekli bişeyler yaparak cildini yıpratan çok gördüm. önce bir doktora git. sivilce tedavisi yapsın. sonra çeşitli kremlerle falan lekeleri de çözüyorlar. diğer düşünceler sonra gelmeli aklına bnce canım. yazık etme cildine

Canım bende de bahsettiğin gibi sorun vardı halen de çekerim ara ara ama geçen sene dermatologa gttim bana amtibiotik tedavisi verdi 4 ay ve bezamicin die bi ilaç verdi onlar baya etkili oldu. Şimdilerde sivilcem çıktığı zaman orjinin kremini aldım sivilce-akne kremi onu kullanıyorum çok etkili tavsiye ederim. Siyah noktaları da küçültüyor.Güzellik merkezlerine ben güvenmiyorum

X