Lekeler, Çiller sivilce lekeleri olan cildimin resimleri..sizce ne kullanmalıyım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

miss_angela

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
671
1
36
kızlar lütfen yardım edin...:gitme:
cildim yağlıyla karma arası o bahsettiğiniz tretin..medicassol ..tarzı kremlerden hiç kullanmadımmmmmmm
kullanan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum

Eklentiler

• $IMG0443A.jpg
    $IMG0443A.jpg
    23,7 KB · Görüntüleme: 409
  • $izlerimm.jpg
    $izlerimm.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 478
  • $izzzzz.jpg
    $izzzzz.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 581
  • $yanaklarımdakiler.jpg
    $yanaklarımdakiler.jpg
    24,9 KB · Görüntüleme: 432
Son düzenleme:
cnm sivilcelerin yüzeyel değil,daha ileri bir form yani cilt altında kabarıklıklar yapan cinsten.bu cins sivilcelerin tedavisi için cilt doktoruna gitmen gerekir.ağızdan antibiyotik verebilir(roaccutane değil ,antibiyotik)burdaki sivilce tavsiyeleriyle vakit kaybetmemeni öneririmyerimseniben

bence de doktora gitmelisin bunlar bitkilerle geccek gibi diil. hem seninkiler leke diil ki. sivilce.

canım o kabaranlar için kullanıorm sivex ve isotrexin kullanıorm hemen söndürüo ama izleride kaldı işteee onlar benım moralımı bozuyo:KK43:

sadece dıştan surulenler pek fayda etmıyo antibiyotık verıyo doktor yanında bide bıkaç kutu içince yok oluyo o kabartılar..ben onlardan kurtuldum sımdı cok az lekeler kaldı belirli bi yerde.onlarada dun body shoptan çay ağacı yağı aldım onu suruyorum bakalım nolcak :eek:

tatlım bendede bu yaz sivilce problemi oldu,hayatım boyunca çıkmayan sivilce ile bu yaşta tanıştım malesef
ben imex kullandım,ardından tretin ve nadoxa die bir krem kullandım.allaha şükür geçti,azcık izleri kaldı onlar içinde defne sabunu ve zambak yağı kullanıyorum şu an.zambak yağı renk açıcı özelliği barındırıyo.tavsiye ederimyerimseniben

cnm bu tarz kistik sivilcelerin iç kısmına antibiyotikler bile zor girip etki ediyor,yüzeyel kremlerle pek mümkün değil.devamlı çıkıp dururlar.çıktıkça da lekeler kalıryerimseniben

sivilce çkmıyor artık hiç kızlar saolun ...ben tretin diye bi krem duydum cildi soyduruyomuşşş iyi geliyomuş die bileniniz varmııı

Son düzenleme:
tatlım bendede bu yaz sivilce problemi oldu,hayatım boyunca çıkmayan sivilce ile bu yaşta tanıştım malesef
ben imex kullandım,ardından tretin ve nadoxa die bir krem kullandım.allaha şükür geçti,azcık izleri kaldı onlar içinde defne sabunu ve zambak yağı kullanıyorum şu an.zambak yağı renk açıcı özelliği barındırıyo.tavsiye ederimyerimseniben

canım tretini bende almayı düşünüyorum sen memnunmusunnn:Saruboceq:

artık sivilce çıkmıyor demişsin..daha önceden herhangi bir ilaç kullandın mı canım?

kullandım canım sivex ne isotexin kullandım ama izlerim var işte ergenlıkte çok oynamamdan dolayı cildimle onlara ne kullanmam gerekio bilmiyorum daha kötü olmasından korkuyorum :KK43:

Bu resimleri cilt doktorunun sitesindede görmüştüm sanırım...Benim sana tek önerim acnelyse ve madecassol ikilisi olur cildinde baya pürüz bırakmış sivilceler çünki...6 ay veya 1 yıla çok büyük bir fark görürsün büyük ihtimalle...acnelyse tretinden daha güçlü kısa zamanda soyulması için acnelyse daha uygun...Başlarda cildin tahriş olur korkup bırakma sakın...Zaten bir dönemden sonra deri baya inceldiği için soyulma durur...Soyulma durduğu zaman ara ver cilt toparlansın 1-2 hafta yeni deri gelsin sonra tekrar başla...acnelyseyi gece yatmadan sür sabahta madecassol kullan dışarı çıkarkende koruyucu kremler kullanabilirsin...Bu kullandığın dönemdede cildin çok hassas olur onuda bil kaşısan bile hemen kıpkırmızı olur ugraşırsan direkt yara olur...onlarada dikkat et benim önerim bunlar...umarım kurtulursun.

canım benım çok teşekkür ederimm evet artık o kadar çaresiz kaldımki bütün gördüğüm cilt hekimlerine mail atıyorum ama kimseden ses seda yok gerçekden çok saol..canım bişiy sorucam ben mağazada çalışıyorum bütün gün insan içindeyim ciltte artı bi soyulma felan yaparmı öyle gözü rahatsız edicek artı bir nemlendirici felan önerirmisin ...

Rica ederim seni anlıyorum bende 1 yıl önce çok sıkıntı çektim psikolojik olarakta çok etkiliyor insanı...O bahsettiğim sitede bazen cevap alamayabiliyorsun zatende ben eskiden çok takip ettiğim için senin durumundakilere genelde benim önerdiğim veya benzeri kremleri öneriyor doktor...Çalışıyor olman biraz sıkıntı yaratabilir evet...Ama 1 yıl sonrasını düşündüğün zaman ne bileyim fondaten pudraya ihtiyac duymayacağın zamanları mesela insan içinde olsan bile insanların nasıl baktığını umursamıyor hale geliyorsun..Ciltte artı bir soyulma yaparmı demişsin zaten acnelyse kullanmaya başladıgında 2. veya 3. günden itibaren çok hızlı bi şekilde soyulma başlar gerçi cilt yapısına göre değişir etkisi ama büyük ihtimal öyle olur...Zaten gece yatmadan önce süreceksin acnelyse kremi sabah kalktıgında deri kendini atmış oluyor işe gideceğin zaman yüzünde belirgin bi şekilde kalkmış olan derileri elinle soyar cildini temizlersin...Sonra nemlendirici sürer cildin rahatlamasını sağlarsın...belki öğlene akşama doğruda hafif pul pul kalkabilir ama çok rahatsız etmez...Böyle yaparsan çok göze batan bi durum olmaz yüzünde ama ilk dönemlerde kıpkırmızı gezersin bunuda umursama Nemlendirici şart zaten dediğim gibi ben onu atlamışım...Çünkü acnelyse cildini baya gerer ve kabuk kabuk olur görüntüsüde seni rahatsız eder...Madecassoluda ben sana ekstra kendim kullandıgım için önerdim çünki bu kremin hücre yenileyici etkisi var soyma yapmaz sadece düzelmesine yardımcı olur bu arada 1 ay falan sonra muhtemelen soyulma durur...Syulmanın durdugunu hissettiğin an istersen Biraz dediğim gibi ara verirsin...Zaten kremi bıraktıgının 3. veya 4. günü cildin eski haline dönüyor...Böyle böyle derken 6 ay 1 yıl belki en fazla 2 yıla pürüzsüze yakın bi cildin olur...Kızarıklıklar kesin gider o pürüzlerde büyük oranda küçülür..Yeterki sıkılmadan insanların ne dediğine bakmadan atlat bu dönemi...içerdende desteklemek için bol bol su iç meyve ye...Ara verdiğin dönemlerde doğal sıklaştırıcı gül suyu kullan yüzünü temizlerken...Sonra bi sorun olursa tekrar ulaşırsın burdan...Tabi herkeste aynı oranda etki görülmez umarım düzelir yerimseniben

Son düzenleme:
ben bugun iyi bilr cildiyeciye muayene oldum kremlerden daha ötesi bi durum bendeki salyangoz kremlerininde bi işe yarayacağını düşünmüyorum ama teşekkür ederim ilginize

Rica ederim seni anlıyorum bende 1 yıl önce çok sıkıntı çektim psikolojik olarakta çok etkiliyor insanı...O bahsettiğim sitede bazen cevap alamayabiliyorsun zatende ben eskiden çok takip ettiğim için senin durumundakilere genelde benim önerdiğim veya benzeri kremleri öneriyor doktor...Çalışıyor olman biraz sıkıntı yaratabilir evet...Ama 1 yıl sonrasını düşündüğün zaman ne bileyim fondaten pudraya ihtiyac duymayacağın zamanları mesela insan içinde olsan bile insanların nasıl baktığını umursamıyor hale geliyorsun..Ciltte artı bir soyulma yaparmı demişsin zaten acnelyse kullanmaya başladıgında 2. veya 3. günden itibaren çok hızlı bi şekilde soyulma başlar gerçi cilt yapısına göre değişir etkisi ama büyük ihtimal öyle olur...Zaten gece yatmadan önce süreceksin acnelyse kremi sabah kalktıgında deri kendini atmış oluyor işe gideceğin zaman yüzünde belirgin bi şekilde kalkmış olan derileri elinle soyar cildini temizlersin...Sonra nemlendirici sürer cildin rahatlamasını sağlarsın...belki öğlene akşama doğruda hafif pul pul kalkabilir ama çok rahatsız etmez...Böyle yaparsan çok göze batan bi durum olmaz yüzünde ama ilk dönemlerde kıpkırmızı gezersin bunuda umursama Nemlendirici şart zaten dediğim gibi ben onu atlamışım...Çünkü acnelyse cildini baya gerer ve kabuk kabuk olur görüntüsüde seni rahatsız eder...Madecassoluda ben sana ekstra kendim kullandıgım için önerdim çünki bu kremin hücre yenileyici etkisi var soyma yapmaz sadece düzelmesine yardımcı olur bu arada 1 ay falan sonra muhtemelen soyulma durur...Syulmanın durdugunu hissettiğin an istersen Biraz dediğim gibi ara verirsin...Zaten kremi bıraktıgının 3. veya 4. günü cildin eski haline dönüyor...Böyle böyle derken 6 ay 1 yıl belki en fazla 2 yıla pürüzsüze yakın bi cildin olur...Kızarıklıklar kesin gider o pürüzlerde büyük oranda küçülür..Yeterki sıkılmadan insanların ne dediğine bakmadan atlat bu dönemi...içerdende desteklemek için bol bol su iç meyve ye...Ara verdiğin dönemlerde doğal sıklaştırıcı gül suyu kullan yüzünü temizlerken...Sonra bi sorun olursa tekrar ulaşırsın burdan...Tabi herkeste aynı oranda etki görülmez umarım düzelir yerimseniben

senın gibi ilgili arkadaşların olması benı çok mutlu ettı cANIM çok saol tekrardan..bugun iyi bir cildiyeciye muayene oldum adam kist oluşmuş cildinde ddi..izlerin derinleşmiş dedi antibiyotik kullandınmı hiç dedi bende hayır dedim yarın hormon testiyle kan testi yapıcak bakalım ne gibi ilaçlar vericek sonucunda blmıorm..:sm_confused:

ben bugun iyi bilr cildiyeciye muayene oldum kremlerden daha ötesi bi durum bendeki salyangoz kremlerininde bi işe yarayacağını düşünmüyorum ama teşekkür ederim ilginize

canım merhaba aslında şimdilik böyle bir sıkıntım yok ama bu başlığa tesadüf girdim bundan 2 yıl önce seninki kadar olmasa da baya büyük büyük sivilcelerim vardı biri geçerken diğeri çıkıyordu hemde benimkiler iltihaplaşıyordu ender saraçın bir tv programında sivilce için öncelikle kraciğerin temizlenmesi gerektiği ve bunun içinde zerdeçal yeyin dediğini duymuştum uyguladım gerçektende sivilcelerim geçti hergün bir tatlı kaşığı zerdeçalı bir yemek kaşığı bala karıştırdım ve bir aydan fazla her gün aksatmadan yedim bence dıştan tedavinin yanında içten de destekle derim kendine iyi bak sivilcesiz bir hayat seninle olsunturkbayragi

canım çok saol bende doktor kontrolünde zoretanin kullanıyorum şu an aşırı dudak kuruması yapıyor yan etkileri çok fazla ama dayanıyorum bakalım sonu inşallah güzel olurrr

merhaba miss angela, benimde seninki gibi aynı sıkıntılarım vardı bir kaç doktora gittim bana da zoretanin önerdiler doktor kontrolünde 6 ay kullandım, sivilceler geçti ama o kadar çok yan etkisi vardı ki anlatamam, şimdi hala izleri var ömür boyunca çıkacak sivilceler, deri altındaki yağlar 6 ayda çıkıyo bu ilacın başka bi etkisi yok, eğer başlayalı çok olmadıysa bir an önce bırakmanı tavsiye ederim. Çekeceğin onca sıkıntıdan sonrada bir daha sivilce çıkmaz garantiside vermiyor kalan sizilce izleride cabası. Umarım yardımcı olabilmişimdir :kedi:

Tretin kullanıyorum ben sivilce izleri, lekeler için. Acnelyse daha ucuz, daha çok tahriş ederek soyuyor ve benim gibi sivilceye yatkın ciltlerde sivilcede yapıyor. Tretin ayrıca sivilceleri de tedaviye yönelik. Doktor tavsiye etmişti bana...

X