NJLS ♪ Lover ♪ Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2012 369 17 29 Nisan 2015 Konu Sahibi NJLS #1 Çatlaklar için kullananlar olduğunu duymuştum ama bu kremi yüzüne uygulayanlar var mı? Yorumlarınız neler?
Çatlaklar için kullananlar olduğunu duymuştum ama bu kremi yüzüne uygulayanlar var mı? Yorumlarınız neler?
hiram2015 ❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 25 Şubat 2015 2.393 1.396 30 Nisan 2015 Konu Sahibi NJLS #2 NJLS .!.: Çatlaklar için kullananlar olduğunu duymuştum ama bu kremi yüzüne uygulayanlar var mı?: Yorumlarınız neler? Genişletmek için tıkla... madecassol lekede pek etkili dgl cnmm
NJLS .!.: Çatlaklar için kullananlar olduğunu duymuştum ama bu kremi yüzüne uygulayanlar var mı?: Yorumlarınız neler? Genişletmek için tıkla... madecassol lekede pek etkili dgl cnmm
NJLS ♪ Lover ♪ Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2012 369 17 30 Nisan 2015 Konu Sahibi NJLS #3 Yaa nelere iyi geliyor peki ? senin yüzünde nasıl bi etki yaptı?
banut Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2013 129 31 3 Mayıs 2015 Konu Sahibi NJLS #4 ben de hep duyuyorum eczaneye almaya gittiğimde eczacı madecassolun lekelere bi faydası olmaz deyip expigmenti önerdi ama o da bir işe yaramadı
ben de hep duyuyorum eczaneye almaya gittiğimde eczacı madecassolun lekelere bi faydası olmaz deyip expigmenti önerdi ama o da bir işe yaramadı
G gamzem23 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2017 397 1.189 16 Eylül 2019 Konu Sahibi NJLS #5 en güzel dermapen ve gözle görülür değişiklik boşuna kremlere para vermeyin madecassol yara iyileştirici bir kremdir cerrahi müdahalelr sonrası yaranın çabuk iyileşmesini sağlar
en güzel dermapen ve gözle görülür değişiklik boşuna kremlere para vermeyin madecassol yara iyileştirici bir kremdir cerrahi müdahalelr sonrası yaranın çabuk iyileşmesini sağlar