Lekeler, Çiller sivilce lekeleri için ideal krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

snardoll15

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
1
0
6
35
Ankara
arkadaşlar merhaba bende şu anda bu yazıyı okuyan sizler gibi sürekli lekeler sivilceler gözenekleri vs. ile ilgili sorunlardan mustaribim...biçok ürün denedim ama nafile neyse bugün aktara gittim leke için bi öneride bulunmasını istedim ideal diye bir krem verdi suriyeden geliyomuş çok iyi olduğunu söyledi daha şimdi sürdüm sadece fondoten gibi kapattı lekeleri aktaada sormuştum arap kızı gibi iğrenç bi krem değil mi diye kesilikle hayır bu kutuyu bitir lekelerin geçmesse istediğin bi ürünü sana hediye etcem buradan fiyatı neolursa olsun dedi o kadar emindi yani kullananlar varmı acaba

https://www.google.com.tr/#q=ideal+krem+kadınlar+kulübü

Canim 2006 dan beri kullanıyorum ben de piyasada çok sahtesi var 50 tl ye aliyodum üniversite zamanı arkadaş hatayliydi o getiriyodu şimdi savaştan dolayi bulmak zor olduğu için 80 e aliyodum en son 1 yıl oldu, sen nerden aldın kremi kaça aldın o aktar bize de gönderebilir mi orjinalse bir sürü arkadaşım var kullanan onlar da satın alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…