Sivilceli Ciltler Sivilce lekeleri için achromin ve kontes krem ikilisi????

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Ecrin_17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
69
41
Meraba arkadaşlar sivilceleri yok etmek ve ciltte oluşan lekeleri bitirmek için achromin krem ve kontes krem le tedavi edildiğini öğrendim. Sitede kullanip fotograf atanlarda baya bi degisim oldugunu fark ettim. Acaba kullanipta fayda goren var mi varsa ben de siparus edicem...

bende merak ediyorum konuyu acali olmuş bayagı aldınmı kremleri acaba

Arkadaşlar ben bilgi vereyim achromin ve kontes ikilisini aldım 20 gündür kullanıyorum ve tık yok. Hani bilirim hiçbir krem 20 günde bişey yapmaz ama insanları kandırıyolar üç günde lekelerim açıldı diye yorum yapıyolar bende 3 günde çıkan leke de zerre açılma olmadı ki yıllık lekelerim açılsın. İnsanların sadece bu mesajlarını yayınlıyolar bende güvenemiyorum yazan birirnin yorumunun altına bende tık yok diye yorum yazdım bi baktım artık takip etmiyorum onları sonra da mesaj attım ve beni engellediler. özellikle instagramdaki lekesiz_cilt sayfasını yazıyorum bunlar boş insanlar bide allahın adını ağzına alıyolar. Ama biz kızlar ne bulsak kullanmak istiyoruz 20 tl lik kremler geçirirmi hiç. Ben 105 tl verdim 3 krem aldım yazık oldu.

Eklentiler

• D9AF771A-3ECA-4099-9274-A97397C940F3.png
    133,5 KB · Görüntüleme: 894
  • B8EF37D0-96AD-4E3E-AD7B-01D9D10F0AFC.png
    92 KB · Görüntüleme: 899
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…