Lekeler, Çiller Sivilce Lekeleri Bioset Salyangoz Kremi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

lady_62

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
2
0
Merhaba arkadaşlar cildimde yanak bölgesinde sivilcelerim vardı.Allaha çok şükür hepsi geçti fakat izleri kaldı izleri içinde aktara gittim ve adam bana bioset salyangoz kremi verdi 15 gün içinde kesin çözüm dedi eğer geçirmezse paran iade edilecek dedi.Henüz kullanalı 1 gün oldu faydası var gibi daha önce bu kremi kullanan arkadaşlar varsa faydasını görebildiniz mi acaba?

bende doğumdan sonra çatlaklarıma kullandım. çok çatlağım vardı ve genişti bayağı bi incelme oldu yüzümede kullandım sivilce izlerine ama orda çok etkisini göremedim açıkçası. hala aynı yerde sivilce çıkmaya devam ediyo belkide ondandır .tekrar alıcam şimdi. kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum...

canım bailayalı 1 haftayı geçmiş sonuçlarını yazarsan seviniriz...

eee kızlar kullanmadınızmı sonuç ne?bugün eczanede de aynı markanın leke kremini önerdiler.beğenmezseniz paranız iade dedi adam.bende aldım bakalım nasıl çıkacak:44:varmı kullanan acaba?

salvolin salyangoz özütlü kremini dayımların bi komşusu kullanıyo aynı zamanda benim arkadaşım güzel bi cildi var. nedenini sorduğumda bu kremi kullandığını söyledi.

X