Sivilceli Ciltler sivilce leke

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ekonomist12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
34
38
Arkadaşlar merhaba daha once dudak ustu lekem için konu acmistim doktora gttim ve expigment ve clindoxly birde betnovate diye bi krem verdi sivilceler icinde azitro diye bi hap kızlar haptanmidir nedir yuzumde koca koca sivilceler cikti...dudak ustumde de bi değişiklik yok 18 gundur kullanıyorm.. azitroyu kullananlar yardimci olabilir mi ya da bu kremleri kullananlar ?? Sivilcelerin sebebi ne olabilir dudak ustumdeki leke yetmez gibi bi de siviller ve izleri var

sana verdiğim karısımı ndn yaptırmadın cnmm

Kullansammi acaba o karışımi gerçekten böylea annemler ffalanda niye böyle oldu diyolar ya bi de o kadar dikkat ediyorum cilt temizligi güneş koruyucudur

Kullansammi acaba o karışımi gerçekten böylea annemler ffalanda niye böyle oldu diyolar ya bi de o kadar dikkat ediyorum cilt temizligi güneş koruyucudur
dün gece sürmedim yüzüme eşim yüzüne birsey sürmeyecekmisin dedi espiri olarak hayr dedim yüzün çok gzl görünüyor dedi ilk kezzz lekere elveda dedimm nerdeyse cnm bu ayın 25 de 2 ay dolucakk srn bilirsin çok kişi yaptı verdiğim karısımı memnunlar tabiki lekeler adlı konuyu takip et bi derim..

Anladim cok iyi yaa mucize gibi peki sivilce izlerine de iyi gelirmii yok zaten doktora falan gtmicem artik psikolojim bozuldu iyce gecmesini beklerken daha da fena oldu
benim böyle bazen regl dönemlerimde tek tük çıkar duramam sıkarım oda tabi leke olur o karışımdan sürünce iki vüne soyup atıyor lekeside kalmıyor

arkadaşlar karışımı özelden yazarım bana ordan ulaşabilirsiniz..

Arkadaşlar dudak üstümdeki kahverengi lekeler için 8 yıldır uğraşıyorum. Soyucu kremlerden tutun sirkeli su ve en acı vereni soğan sarımsak karışımı idi . hiç birinden fayda görmedim iki ay öncesine kadar iki ay öncesi farmasinin beyazlatıcı kremini kullanmaya başladım . yavaş yavaş açılmaya başladı evet biraz yavaş oluyor ama ben bu dertle sekiz yıldır uğraşıyorum.
Farmasiye üye olarak hem ürünleri yüzde 25/30 oranında indirimli alabilirsiniz hem de ürün satışından yine yüzde 25/30 oranında para kazanabilirsiniz. Üye zinciri oluşturduğunuz takdirde ise seviyenize göre en 20 liradan başlayıp milyarlar kazanabilirsiniz. Belki yukarı 20 lira yazmam size tuhaf gelmiş olabilir ama gerçek bu adım adım ilerleniyor ama yükselme zamanı sizin çalışmanıza bağlı ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben achromin krem için bilgi vereyim almayın sakın achromin ve kontes ikilisini aldım 20 gündür kullanıyorum ve tık yok. Hani bilirim hiçbir krem 20 günde bişey yapmaz ama insanları kandırıyolar üç günde lekelerim açıldı diye yorum yapıyolar bende 3 günde çıkan leke de zerre açılma olmadı ki yıllık lekelerim açılsın. İnsanların sadece bu mesajlarını yayınlıyolar bende güvenemiyorum yazan birirnin yorumunun altına bende tık yok diye yorum yazdım bi baktım artık takip etmiyorum onları sonra da mesaj attım ve beni engellediler. özellikle instagramdaki lekesiz_cilt sayfasını yazıyorum bunlar boş insanlar bide allahın adını ağzına alıyolar. Ama biz kızlar ne bulsak kullanmak istiyoruz 20 tl lik kremler geçirirmi hiç. Ben 105 tl verdim 3 krem aldım yazık oldu.

Eklentiler

• D932FB28-3FE9-4869-B631-1E7465EC3DF4.png
    92 KB · Görüntüleme: 82
  • F0459EF3-5F85-4243-8D7C-25FAE13F9411.png
    133,5 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…