- 5 Ekim 2016
- 34
- 38
-
- Konu Sahibi ekonomist12
sana verdiğim karısımı ndn yaptırmadın cnmmArkadaşlar merhaba daha once dudak ustu lekem için konu acmistim doktora gttim ve expigment ve clindoxly birde betnovate diye bi krem verdi sivilceler icinde azitro diye bi hap kızlar haptanmidir nedir yuzumde koca koca sivilceler cikti...dudak ustumde de bi değişiklik yok 18 gundur kullanıyorm.. azitroyu kullananlar yardimci olabilir mi ya da bu kremleri kullananlar ?? Sivilcelerin sebebi ne olabilir dudak ustumdeki leke yetmez gibi bi de siviller ve izleri var
Doktora gosterdim sivilce yapar cildine uygun degil dedi ama onun verdigi şeylerde sivilce yaptı aglamak istiyorumsana verdiğim karısımı ndn yaptırmadın cnmm
dün gece sürmedim yüzüme eşim yüzüne birsey sürmeyecekmisin dedi espiri olarak hayr dedim yüzün çok gzl görünüyor dedi ilk kezzz lekere elveda dedimm nerdeyse cnm bu ayın 25 de 2 ay dolucakk srn bilirsin çok kişi yaptı verdiğim karısımı memnunlar tabiki lekeler adlı konuyu takip et bi derim..Kullansammi acaba o karışımi gerçekten böylea annemler ffalanda niye böyle oldu diyolar ya bi de o kadar dikkat ediyorum cilt temizligi güneş koruyucudur
n sivilce n kızarmaaaa hiçte birsry olmadı olsaa zaten oraya yazardım yorumlarımaYaaa ne guzelll :) peki sivilce yaptı mı bi de soyuldumu kizardimi
Anladim cok iyi yaa mucize gibi peki sivilce izlerine de iyi gelirmii yok zaten doktora falan gtmicem artik psikolojim bozuldu iyce gecmesini beklerken daha da fena oldun sivilce n kızarmaaaa hiçte birsry olmadı olsaa zaten oraya yazardım yorumlarıma
benim böyle bazen regl dönemlerimde tek tük çıkar duramam sıkarım oda tabi leke olur o karışımdan sürünce iki vüne soyup atıyor lekeside kalmıyorAnladim cok iyi yaa mucize gibi peki sivilce izlerine de iyi gelirmii yok zaten doktora falan gtmicem artik psikolojim bozuldu iyce gecmesini beklerken daha da fena oldu
Bende alabilir mym tarifi:))n sivilce n kızarmaaaa hiçte birsry olmadı olsaa zaten oraya yazardım yorumlarıma
Bende alabilirmiyim.Bende alabilir mym tarifi:))
Arkadaş tarifi istems canmefendimmmm...
özelden yazan herkese yazıyorum cnmArkadaş tarifi istems canm