- 26 Eylül 2011
- 171
- 2
- Konu Sahibi denizimsii
Merhaba arkadaşlar. Ben 17 yaşındayım ve sivilce problemim vardı sadece yanak bölgemde olmak üzere. Sivilcelerim kurudu fakat izleri (izleri derken sadece kızarıklıkları çukurluk yok bir tane dışında) bunlardan çok rahatsızım. Tretin kullanmıştım bir hafta sadece yüzümü kızarttı ve yakmıştı delirmiştim üzüntüden 10 gündür madecassol ile biraz olsun düzeldi. Ama benim bu üst deriyi atmam gerekiyor. Bunun için az önce expigment %2 aldım eczacı verdi durumu anlatınca. Sürekli bilgisayar başında olduğumdan + olarak 50 faktörlük güneş koruyucu aldım. Açıkcası kullanmaya korkuyorum.. Cildim yine yanar mı diye. Ama hem yanan bölgeyi hemde kızarıklığı almak istiyorum.
Elimde olan kremler + olarakta kantaron yağı aldım fakat pek faydası olmadı.
Nasıl bir tedavi uygulamalıyım şuan expigment'e geçtim yüzüme ilk kez sürdüm. Bunu kullanıp sabahları da madecassol mu sürmeliyim en etkili ve çabuk sonucu nasıl alırım?
Buyrun bunlarda yüzümün durumu.
Doktora gittim ilaç kullandım fakat izlere bi faydası olmadı. Gerçekten depresyona girdim yardımcı olursanız minnettar olurum.
Elimde olan kremler + olarakta kantaron yağı aldım fakat pek faydası olmadı.
Nasıl bir tedavi uygulamalıyım şuan expigment'e geçtim yüzüme ilk kez sürdüm. Bunu kullanıp sabahları da madecassol mu sürmeliyim en etkili ve çabuk sonucu nasıl alırım?
Buyrun bunlarda yüzümün durumu.
Doktora gittim ilaç kullandım fakat izlere bi faydası olmadı. Gerçekten depresyona girdim yardımcı olursanız minnettar olurum.