Lekeler, Çiller Sivilce Kızarıklarım (Resimli) Yardım Edermisiniz?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

denizimsii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
171
2
Merhaba arkadaşlar. Ben 17 yaşındayım ve sivilce problemim vardı sadece yanak bölgemde olmak üzere. Sivilcelerim kurudu fakat izleri (izleri derken sadece kızarıklıkları çukurluk yok bir tane dışında) bunlardan çok rahatsızım. Tretin kullanmıştım bir hafta sadece yüzümü kızarttı ve yakmıştı delirmiştim üzüntüden 10 gündür madecassol ile biraz olsun düzeldi. Ama benim bu üst deriyi atmam gerekiyor. Bunun için az önce expigment %2 aldım eczacı verdi durumu anlatınca. Sürekli bilgisayar başında olduğumdan + olarak 50 faktörlük güneş koruyucu aldım. Açıkcası kullanmaya korkuyorum.. Cildim yine yanar mı diye. Ama hem yanan bölgeyi hemde kızarıklığı almak istiyorum.

Elimde olan kremler + olarakta kantaron yağı aldım fakat pek faydası olmadı.

Nasıl bir tedavi uygulamalıyım şuan expigment'e geçtim yüzüme ilk kez sürdüm. Bunu kullanıp sabahları da madecassol mu sürmeliyim en etkili ve çabuk sonucu nasıl alırım?

Buyrun bunlarda yüzümün durumu.

Doktora gittim ilaç kullandım fakat izlere bi faydası olmadı. Gerçekten depresyona girdim yardımcı olursanız minnettar olurum.

canım üzülme o ilerin hepsi geçici sadece bıraz sabır gerektiriyo.. bende haftadır sivilce ve izlerim için ilaç kullanıyorum. içlerinde tretınde var ben gayet az sürüyorum yavaş yavaş soyulsunlar iz klamasın dıye sende öyle yap çook az sür zaten etkili bı ilaç.

sanki benim yanağım ya benimde aynı sorun, ilaçlar sonuç vermedi bende de..

canım üzülme o ilerin hepsi geçici sadece bıraz sabır gerektiriyo.. bende haftadır sivilce ve izlerim için ilaç kullanıyorum. içlerinde tretınde var ben gayet az sürüyorum yavaş yavaş soyulsunlar iz klamasın dıye sende öyle yap çook az sür zaten etkili bı ilaç.

ben inanılmaz sabırlı bir insanımdır ama yok geçmedi yani benim çok sinirlerim bozuluyor.
aynı izlerden var bende de hemde iki yanağımda da..
artık sivilce çokmıyor ama izler duruyor yani kızarıklıklar

Cildim kızarıyor yanaklarım kızarık sanki soğukta kalmış gibi. Tretin ve expigment kullanıyorum yok yani soyulmuyor ve resmen kocaman kocaman iğrenç sivilceler çıktı yanağımda geçti derken! Napıcam ben ya :KK43:

Bendede var bunlardannn:KK47:
Sivilce degil kırmızı kabarcıklar gibii
Kapalı komedonmuş bunların isimleri
Ne kullandıysam fayda etmedi
Fayda bulduklarımda geçici süreliydi
Suan kükürtlü sabun kullanıyorum:KK31:
Bakalım ne derece iyi gelecek
:KK51:

yaşının gereğini yaşıyorsun canım,sivilcelerin olmasına üzülme sevin bu hormonlarının çalıştığını ileride sağlıklı bir anne adayı olacağını gösteriyor...canını sıkma..değmezz...İMEX KREMİ Nİ DENEDİNMİ?ÇOK İYİ BİR KREMDİR..GEÇMİŞLER OLSUNNN...HI BU ARADA BİTKİDEL KÜRLERİ ARAŞTIR EMİNİM İŞE YARAYACAKTIR:KK34:

bendede sivilce izleri var. ama takmıyorum artık. çok sorun olmuyo. dışarı çıkarken de pudra sürüyorum.
zaten yaşım 28 hala sivilcem çıkıyor. hormonlarım çok iyi çalışıyoo demekki. :KK16:
sözlüm sivilcelerimi seviyor bile diyebilirim. sıkmak istiyo sürekli ama izin vermiyorum tabiki. sivilce sıkmayı seviyormuş. hey Allahım yaa. :KK1:

expigment kullanıyorum kızlar hepiniz çok iyisiniz ilgilendiniz çok teşekkür ederim ya. cildim kızardı soyulmuyor cilt hekiminde bana doktor finacea jel ve contraxtubes önerdi. işe yaramazsa ona geçicem :KK43:

expigment kullanıyorum kızlar hepiniz çok iyisiniz ilgilendiniz çok teşekkür ederim ya. cildim kızardı soyulmuyor cilt hekiminde bana doktor finacea jel ve contraxtubes önerdi. işe yaramazsa ona geçicem :KK43:

Yüzün kızardıysa kesin soyulacak demektir. Sakın cildinin çıplak şekilde güneş görmesine izin vermeyin.

Yüzün kızardıysa kesin soyulacak demektir. Sakın cildinin çıplak şekilde güneş görmesine izin vermeyin.

güneş kremi aldım zaten o şartmış bakalım inşallah soyulur ya yanaklarım kıpkırmızı hep dışarı çıkamıyorum of :KK43:

canim benim yuzum seninkisinden daha kotuydu ve o kadar cok ilac ve kozmatik kullandim hic biri ise yaramadi. en sonunda 100% dogal kil maskesi yaptim kucuk kavanozun icinde hazir bir sekilde satiliyor. normalde haftada 2 gun uygulanan bir maske ama ben sabredemedim daha fazla kalkdim hergun yapdim ve 3 hafta sonra hicbirsey kalmadi yuzumde. zaten ilk yapdiginda bile yuzunu yikar yikamaz degisikligi hissedebiliorsun cok yumusak bir cildin oluor ve isilti.. ayni zamanda stress ve skintidan uzak dur Bol bol su ic:KK34:

X