Sivilceli Ciltler Sivilce Kızarıklarım (Resimli) Yardım Eder misiniz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

denizimsii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
171
2
Merhaba arkadaşlar. Ben 17 yaşındayım ve sivilce problemim vardı sadece yanak bölgemde olmak üzere. Sivilcelerim kurudu fakat izleri (izleri derken sadece kızarıklıkları çukurluk yok bir tane dışında) bunlardan çok rahatsızım. Tretin kullanmıştım bir hafta sadece yüzümü kızarttı ve yakmıştı delirmiştim üzüntüden 10 gündür madecassol ile biraz olsun düzeldi. Ama benim bu üst deriyi atmam gerekiyor. Bunun için az önce expigment %2 aldım eczacı verdi durumu anlatınca. Sürekli bilgisayar başında olduğumdan + olarak 50 faktörlük güneş koruyucu aldım. Açıkcası kullanmaya korkuyorum.. Cildim yine yanar mı diye. Ama hem yanan bölgeyi hemde kızarıklığı almak istiyorum.

Elimde olan kremler + olarakta kantaron yağı aldım fakat pek faydası olmadı.

Nasıl bir tedavi uygulamalıyım şuan expigment'e geçtim yüzüme ilk kez sürdüm. Bunu kullanıp sabahları da madecassol mu sürmeliyim en etkili ve çabuk sonucu nasıl alırım?

Buyrun bunlarda yüzümün durumu.

Doktora gittim ilaç kullandım fakat izlere bi faydası olmadı. Gerçekten depresyona girdim yardımcı olursanız minnettar olurum.

Son düzenleme:
Canım tretin yaktı demişsin ama zaten onun en büyük özelliği o benim ne çektiğimi sana anlatamam kullanalı 10 gün olcak şimdi yavaş yavaş düzeldii cildim yani düzelme dediysem eskisi gibi tepki vermiyoo en azından ilk günler ağlıyodum acısından ama sonuçta cilt değiştirme evresi bu ilaca alıştırana kadar çekiyosun onu ben geceleri yatmadan önce micik avuç içime alıyorum ilk svilclerin üstüne dokunduruyom küçük küçük sonra kalanı dağıtıyom yüzümde ama çok çok az burun kenarlarım ve dudak üstlerime sürmüyom çünkü çok acıyıyor soyuluyo hemen ellerimi yıkıyıp dudak üstlerime burun kenarlarıma nıvea yoğun bakım var ondan sürüyom sivilcler küçük küçük kaldı minicik minicik yaralar şeklinde bide sabahları güneş kremini mutlaka sürüp işe geliyorum bu arada makyajda yapıyorum mecbur öteki türlü yüzüm ruh gibi çünkü çok çok az pudra allaık geri kalanı normak pudrada kurumasına dahada yardımcı oluyo yani düzelcek gibi ama gözenelerim kapandı siyah noktalarım tamamen gitti ama sivilcelerim zamanı var gibi kızarıklık hiç kalmadı hepsi kurudu dediğim gibi çok canım yandı ama keşke biraz dişini sıksaydın çnkü cildin birine alışmadan ötekinee geçmişsin buda daha çok tepki vermesine neden olmuş bence birinde karar kıl ve onu bi 10 gün falan çekk en azından etkisini almış olursun bide bu illet şeyler elini sürdükçe daha kötü oluyo kafaya taktıkça hiç beklemediğin yerlerde çıkıyo o yzden ellemee sal gitsin yüzümde bişi yok de ben soyulduğu zaman bile ayy nasıl düzeldi dyodum aama nişanlım cildime bakmaya korkuyodu:) yamalı yamalı soyulmalar çok çirkindi:))) kendini motive et acımıyo de ve bitane ilaçta karar kıl herkeste 1 hafta 10 gün aynı etkiyi yapıyoo zaten bu ilaçç:)))

Bana sivilcelerin pek kurumuş gibi görünmedi canım, seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama sanki bi süre sonra o kırmızılıklar tekrar sivilce olucak gibi. Üstelik yaşında daha küçük, tekrarlaması ihtimal. Bence bu yaşta yani ergenliğin bitmeden yüzüne pek bişi kullanma.Kendimden biliyorum. Doktorlar da kusura bakmasınlar ama bazıları sırf hastayı baştan savmak için farklı farklı ilaç yazıyolar. Sürüyosun suratını tanınmıycak hale getiriolar. Kaç tane doktora gittim hiç biri sivilcelerimi geçirmedi, 2 yıl içinde kendi yöntemimle sivilcelerimden kurtuldum yasım da 25 ama hala elime pürüzler geliyo dokununca, o koca irinler gitti ya ona da şükür.

expigment kullanıyorum kızlar hepiniz çok iyisiniz ilgilendiniz çok teşekkür ederim ya. cildim kızardı soyulmuyor cilt hekiminde bana doktor finacea jel ve contraxtubes önerdi. işe yaramazsa ona geçicem

sivilcelerim çıktığı an limon suyu elma sirkesi ve gül suyudan olan bi karışım hazırladım sonra sorunlu bölgeme sürdüm biraz beklettim ve ardından ılık suyla yıkadım ve daha sonra nemlendirici kremimi sürdüm ( isteğe bağlı ama sürmekte fazda var) ve sonuc sivilcelerim gecti ama tabi tekrar çıkıyorlar bunun kalıcı bi çaresi yok kızlar boşuna ümitlenmeyin deyip sizi üzmek istemem :) ve daha sonra kızlara hitap eden bi renkte olan maskeyi uyguladım sonuç eşittir=mükemmel pürüzsüz bir cilt :)
SENİN SU YANAKLARINA İYİ GELECEĞİNDEN AMİNİM CANIM AYNI SORUNU BENDE TATTIM .

çok geçmiş olsun tatlım yediklerine dikkat ettikten sonra izler geçiyor sana tavsiyem 20 gün dene domates sarımsak meyva suyu baharatlı yiyecekler cips asitli ve kafein li içecekler tüketme unutmadan ellerini asla yüzüne sürme görceksin bak izler nasıl iyileşiyor günde bir tane elma yatmadan önce yemeğe çalış farkı görceksin benim gibi olma sen nefsine sahip çık sonra aynalara küsmek zorunda kalmazsın canım

canım yenı gordum. benımde cildim böyle sivilce lekelerinden kıpkırmızydı. arkadaslarımla alışverıs merkezlerıne gıtmek dahı ıstemıyordum. o yogun ısık altında daha da itici duruyor diye. bana da doktor SKİNOREN diye bir krem verdi. hiç bir yan etkisini görmedim yokta galiba. ama bunu düzenli her gece 6 ay yatmadan önce kulllandım. sadece suyla yıkadım cildimi. smdi maşallahı var cildimin bebek gibi. sanada tavsiye ederım recetsizde satılyor.

yediklerine dikkat et diyorsunuz ama yiyeceklerle alakalı olmadığını söyleyen doktorlarımız var

Bencede tekrar bir doktora git. Bu tür sivilceler bir tek ağızdan ilaç tedavisiyle geçermiş ( yeni doktordan geldim benimde çok sivilcem var üstelik 25 yaşındayım benimki stresten oldu) . Sana kan testi yapar ilaç önerir. Bu arada o yüzüne kullandığın ilaçlar hemen hemen aynı etkiyi yapıyor sadece etken maddesi farklı yani ha aknilox ha imex. Benim bildiğim bir yüz jeli işe yaramıyorsa diğeri de yaramaz demek ki dıştan değil içten kaynaklanan bir problem. Sonuçta sen ergenlik dönemindesin hormonlar tavanda, ilk sivilceler kurur yenisi çıkar bunlar geçici çözüm. Ergenlik bitince de bu sivilceler geçer sadece sivilcelerini sıkıp iz yapma yeter. Hemen doktora git ilaçtan ilaca geçip yüzünü yıpratma cildinin ilaca bağışıklığını da arttırma. Sevgiler.

Benim cildimde tıpkı seninki gibi ameliyat oldum ondan sonra çıktı.Şuan ağızdan ilaç alıyorum.Çok inatçılarmış gerçekten 4 ay oldu daha yeni yeni toparladı cildim ve daha 3 ay bu ilacı kullanıcam.Ben ilaçla birlikte vichy dermo,güneş kremi ve aktardan aldığım arap kızı kremini kullanıyorum.Lekeler kızarıklıklar gerçekten hafifledi ama 4 ay sonradan bahsediyorum.Yaşımda 23 buarada.

Canım bence adam gibi bir doktora gitmelisin. expigment ben de zamanında kullandım hiçbir işe yaramadı. düzgün düzenli bir tedavi sana iyi gelebilir.benim bildiğim iyi doktor sadece ilaç vermez yanında cildini nasıl temizlemen gerektiği nasıl bakım yapman gerektiğine dek kullanabileceğin önerilerde bulunur. Ayrıca bir öneri çekirdek cips gibi yağlı şeyler yedikten hemen sonra yoğurt ye ya da ayran iç sivilceyi önlüyor bilgin olsun canım.

benim yüzümde resimdeki gibi .benim yaşım da 22.... yıllardır geçmiyor..Aynı ilaçalrı ben de kullandım.Cildim dengesini kaybetmekten başka bir şey yapmadı.İyi bir doktora ihtiyacım var ancak kimseye de güvenemez oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…