Sivilceli Ciltler sivilce karsıtı kremler jeller ...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

zyx321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
1.238
17
88
İzmir
kızlar ben bu hani 4 saatte sivilce kurutan jeller varya onlardan kullananların yorumlarını merak ettiğim için buraya konu açıyorum.ben sadece 2 marka gördüm bu konuda fiyatları uygun biri 8 tl civarı ötekisi 11 tl di küçücük bir tüp.gerçekten 4 saatte sivilceleri geçiriyormu yoksa öylesine bir ürünmü cildinizde zamanla kullana kullana leke yaptımı.kullanmak istiyorum ama leke olursa diye korkuyorum.

kızlar ben bu hani 4 saatte sivilce kurutan jeller varya onlardan kullananların yorumlarını merak ettiğim için buraya konu açıyorum.ben sadece 2 marka gördüm bu konuda fiyatları uygun biri 8 tl civarı ötekisi 11 tl di küçücük bir tüp.gerçekten 4 saatte sivilceleri geçiriyormu yoksa öylesine bir ürünmü cildinizde zamanla kullana kullana leke yaptımı.kullanmak istiyorum ama leke olursa diye korkuyorum.

bende yeni aldım 4 gündür kullanıyorum öle geçirdiği filanda yok kullananlar memnun aslında ama 4-5 günde filan geçiyormuş onda da iz bırakıyor diye çok yorum var aman bıktım artık bu sivilcelerden :27::27:

bende yeni aldım 4 gündür kullanıyorum öle geçirdiği filanda yok kullananlar memnun aslında ama 4-5 günde filan geçiyormuş onda da iz bırakıyor diye çok yorum var aman bıktım artık bu sivilcelerden :27::27:

oho 4-5 güne limon suyuda geçirtiyo.ben 4 saati duyunca görünce öyle bişey varsa alayım rahatca kullanayım demiştim ama iz bırakması kötüymüş.

bende merak edıyorum.merakla bu topiği takip etcem.

aknilox %4 var en geç 3 günde geçiriyor. benim cildim karma ve çok sivilceli ama aknilox kullanınca hemen temizliyor.
bir de eczanelerde satılan kabak çekirdeği sabunu var o çok güzel temizliyor.

aknilox %4 var en geç 3 günde geçiriyor. benim cildim karma ve çok sivilceli ama aknilox kullanınca hemen temizliyor.
bir de eczanelerde satılan kabak çekirdeği sabunu var o çok güzel temizliyor.

cok saol kabak cekırdegı sabununu denıcem :)

Jel değil ama Yves Rocher'nin "Akneleri ve Siyah Noktaları Yok Eden, Matlaştırıcı, Kusur Giderici Bakım Kremi" diye bir ürünü var. Ben sabahları çıkmadan bir damlacık sürüyorum, sivilcenin görünümünü de düzeltiyor, kurutuyor da. Şöyle bir şey:

$29970.webp

Ayrıca, geceleri yatmadan önce lavanta yağı sürmeni tavsiye ederim. Hem cidden kurutuyor hem de rahatlatıcı etkisiyle güzel bir uyku çekersin :)

Jel değil ama Yves Rocher'nin "Akneleri ve Siyah Noktaları Yok Eden, Matlaştırıcı, Kusur Giderici Bakım Kremi" diye bir ürünü var. Ben sabahları çıkmadan bir damlacık sürüyorum, sivilcenin görünümünü de düzeltiyor, kurutuyor da. Şöyle bir şey:

Eki Görüntüle 863835

Ayrıca, geceleri yatmadan önce lavanta yağı sürmeni tavsiye ederim. Hem cidden kurutuyor hem de rahatlatıcı etkisiyle güzel bir uyku çekersin :)

canım bu ürünü nerden alabilirim fiyatı ne kadar. lavanta kokusu benım acaip midemi bulandırdıgından onu yapamıcam ama ürünü deneyebilirim.

canım bu ürünü nerden alabilirim fiyatı ne kadar. lavanta kokusu benım acaip midemi bulandırdıgından onu yapamıcam ama ürünü deneyebilirim.

27 lira olması lazım yves rocher mağazalarından bulabilirsin genellikle alışveriş merkezlerinde oluyor. Ama bu mağaza çok indirim yapıyor e-bültene internetten üye olup takip et derim :) Lavanta için de söyleyebileceğim suyla inceltmeyi dene örneğin iki kaşık suya bir damla lavanta yağı gibi, bunu yüzüne tonik gibi kullan. Kokusunun etkisi daha az olabilir.

kızlar,ben daha önce tıbbi mümessil olarak çalıştım. sivilcelerde kullanılan ürünlerin hemen hepsi antibiotik ya da kortizon içeriyor.tabi sivilceleri bunlar azaltabilir ama hem sivilce lekeleri kalır hem de cildi inceltip kuruttukları için güneş lekesi yapabilirler.son dönemde kızımda kullandığım güzel bir ürün var.dlamure krem hem sivilce hem de lekelerinde çok etkili ve en önemlisidoğal bir ürün.ben de artık günlük bakım için kullanıyorum.göz çevresinde bile güvenli.2013 yılında doğal ürün bulmak neredeyse imkansız ve yoğun bir krem o yüzden uzun süre kullanılıyor,çok da ekonomik
tavsiye ederim

15 tl olandan da aldım 55 tl olandan da...
sonuç: para israfı :19:

Back
X