- 21 Şubat 2018
- 7
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi Sessizkedi16
Geçmiş olsun.Arkadaşlar böyle sivilceli ve gözenekli bir cildim var sizinde böylemi roza hastasıyım doktora gittim uzun bir Eki Görüntüle 2126803 Eki Görüntüle 2126804 tedavi gördüm yüzüme roza peelingi yaptı ama hala bu halde ciddi anlamda canımı sıkıyor bu durum bir çözüm önerisi olan varmı gözenek ve sivilce izleri için bakım yaptıran yorumlarınızı bekliyorum lütfenteşekkürler
Doktorunuza danistiktan sonra altin igneyi arastirmanizi oneririmArkadaşlar böyle sivilceli ve gözenekli bir cildim var sizinde böylemi roza hastasıyım doktora gittim uzun bir Eki Görüntüle 2126803 Eki Görüntüle 2126804 tedavi gördüm yüzüme roza peelingi yaptı ama hala bu halde ciddi anlamda canımı sıkıyor bu durum bir çözüm önerisi olan varmı gözenek ve sivilce izleri için bakım yaptıran yorumlarınızı bekliyorum lütfenteşekkürler
Hangı ıslemı yaptırdığını bılıyormusunuzSenin sorununun daha buyugunu bi ablam yasadi artik fondotenden biktigi icin igneli bir sey denedi bir kac ay yuzu kizarik gezdi onun cukurlari daha derindi ama suan yuzu bebek poposu gibi oldu sanirim deri altina bir seyler islediler uzulmeni istemem ama artik bu deri ise yaramaz yenisini cikarmak gerekicek bunun icinde uzman yardimi al tez zamanda kurtulursun insallah cok gecmis olsun
Merhaba benimde sivilce lekelerim var biraz alnımda ve yanağımda gözenek problemim yok, karbon peeling cilt tonunu eşitlemeye yardımcı oluyor mu? Cildi tahriş ediyor mu?Kizlar sadece koyu renkli cilt lekeleriniz sivilceden kalan lekeleriniz varsa karbon peeling tavsiye ederim. Dun ilk seansi yaptırdım inanin esim bile baya farketti bu işlem sende diyor. Gozle gorunur bi degisiklik var.
Hic bir tarhis olmadi ben beyaz tenliyim dun masadan kip kirmizi oldugumu düşünerek kalkmistim ama sadece ince lekelerim biraz kizardi bi sure sonra kirmizilikla birlikte ince lekeler gitti. Cilt lekelerinden kurtulmak icin fayda sayliyormus. Ben ilk seansta memnun kaldım. Sadece krem sürüp disari cikabilecegim günler az kaldi inşallah ...Merhaba benimde sivilce lekelerim var biraz alnımda ve yanağımda gözenek problemim yok, karbon peeling cilt tonunu eşitlemeye yardımcı oluyor mu? Cildi tahriş ediyor mu?
İnşallah :)) sanırım güzellik merkezlerinden birinde yaptırdınız, ne kadar tuttu peki?Hic bir tarhis olmadi ben beyaz tenliyim dun masadan kip kirmizi oldugumu düşünerek kalkmistim ama sadece ince lekelerim biraz kizardi bi sure sonra kirmizilikla birlikte ince lekeler gitti. Cilt lekelerinden kurtulmak icin fayda sayliyormus. Ben ilk seansta memnun kaldım. Sadece krem sürüp disari cikabilecegim günler az kaldi inşallah ...
Karbon peeling guzellik merkezine yapiliyor karbon suruldukten sonra lazer yapiyorlar uzerine seansi 250tlİnşallah :)) sanırım güzellik merkezlerinden birinde yaptırdınız, ne kadar tuttu peki?
iğneli dediğiniz şey nedir? ben de şuan iğneli bi set aldım adı dermaroller.Senin sorununun daha buyugunu bi ablam yasadi artik fondotenden biktigi icin igneli bir sey denedi bir kac ay yuzu kizarik gezdi onun cukurlari daha derindi ama suan yuzu bebek poposu gibi oldu sanirim deri altina bir seyler islediler uzulmeni istemem ama artik bu deri ise yaramaz yenisini cikarmak gerekicek bunun icinde uzman yardimi al tez zamanda kurtulursun insallah cok gecmis olsun