Sivilceli Ciltler Sivilce izlerm ve gözenekler lütfen yardımcı olun :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Sessizkedi16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2018
7
0
34
Arkadaşlar böyle sivilceli ve gözenekli bir cildim var sizinde böylemi roza hastasıyım doktora gittim uzun bir IMG_1479.JPG IMG_1480.JPG tedavi gördüm yüzüme roza peelingi yaptı ama hala bu halde ciddi anlamda canımı sıkıyor bu durum bir çözüm önerisi olan varmı gözenek ve sivilce izleri için bakım yaptıran yorumlarınızı bekliyorum lütfen:KK43: teşekkürler

benimde sivilce problemim var ama çıkanlar kaybolup başka sivilceler çıkıyor. benim hormonlarla alakalı bir durum maalesef, böyle bir döngüsü var :/ ama hafada bir maya maskesi yapıyorum yüzümde gözeneklenme ve derin çukurluklar hiç oluşmuyor. Cildi sıkılaştırıyor ve pürüzsüzleştiriyor gerçekten

Evet çok duydum maya maskesini ama yan etkisi olur mu sizinde cildiniz yağlımı benim çok yağlı ve maya yağlı diye daha çok sivilce yapar diye biraz tereddüt ettim açıkcası :110: uyguladığınız maya maskesi tarifini verebilir misiniz acaba:dua:

Evet ben uyguluyorum haftada bir benim cildim kuru, sivilcelerimin çıktığı alın bölgem yağlanıyor ben 1 paket kuru mayanın yarısını kullanıyorum üzerine krem kıvamı alacak kadar ılık su ve 4 damla kadar zeytinyağı koyuyorum cildimi yumuşatması için. İyice karıştırmanız gerekiyor ki kuru maya yumuşayabilsin ve krem kıvamında olsun :) yüzümde 20dk bekletiyorum ve ardından ovalamadan ılık suyla ıslatıp çıkarıyorum.Yarısını kullanmamın sebebi saklayıp sonra kullanamam çünkü maya yararlı bakteri olduğu için hemen şişiyor ve sonra kullanamıyorsunuz. Benim cildim çok hassastır aslında kaş bıyık aldığım zaman bile hemen kızarır ama bu maskenin yan etkisini görmedim :)

Arkadaşlar böyle sivilceli ve gözenekli bir cildim var sizinde böylemi roza hastasıyım doktora gittim uzun bir Eki Görüntüle 2126803 Eki Görüntüle 2126804 tedavi gördüm yüzüme roza peelingi yaptı ama hala bu halde ciddi anlamda canımı sıkıyor bu durum bir çözüm önerisi olan varmı gözenek ve sivilce izleri için bakım yaptıran yorumlarınızı bekliyorum lütfen:KK43: teşekkürler
Geçmiş olsun.
Sivilce için birçok formül mevcut ama roza hastası olduğunuzu söylemişsiniz, o yüzden rastgele bir tavsiyede bulunup yanlış yönlendirmek istemem. Benim de vücudumda gül hastalığı vardı, hatta konu açmıştım burda, gerçekten çok zor olduğunu biliyorum.
Benim size tavsiyem lütfen iyi bir cildiye doktoruna gidin :super:.

Arkadaşlar böyle sivilceli ve gözenekli bir cildim var sizinde böylemi roza hastasıyım doktora gittim uzun bir Eki Görüntüle 2126803 Eki Görüntüle 2126804 tedavi gördüm yüzüme roza peelingi yaptı ama hala bu halde ciddi anlamda canımı sıkıyor bu durum bir çözüm önerisi olan varmı gözenek ve sivilce izleri için bakım yaptıran yorumlarınızı bekliyorum lütfen:KK43: teşekkürler
Doktorunuza danistiktan sonra altin igneyi arastirmanizi oneririm

Bende de izler ama sizinki kadar degil madecasol kullaniyorum 7 gundur aksam surup 2 saat tutup ilik suyla yikiyorum yatmadanda tonik surup nemlendirici kullanip uyuyorum... Yara seklinde olanlar kurudu... Izlerin oldugu yerlerde de gorunur sekilde acilma var bana iyi geldi... Gecen sene expigment kullandim ama dayanamadim cunku rengini once koyulastirdi soyuldu yeni deriyi koruyamadim kizardi... ama madecasol daha iyi onda sorun yasamadim..

Canım benımde ızlerım var ama senınkı kadar degıl seneye altın ıgne ve franksıyonel lazer yaptrcagaım ardından da dolgu ıslemı maalesef bu ızler Ilaclarla gececek seyler degıl derı altına ulasmak gerekiyor maddı olarak da durumun musaıtse alanında uzman bı doktora yaptır derım yaklasık bı sene tedavı görürsün ama sonuca değer bence sonrada senede bır kez cılt bakımı ve dolgunu ıhmal etmessen sorunun kalmaz ınsallah

Senin sorununun daha buyugunu bi ablam yasadi artik fondotenden biktigi icin igneli bir sey denedi bir kac ay yuzu kizarik gezdi onun cukurlari daha derindi ama suan yuzu bebek poposu gibi oldu sanirim deri altina bir seyler islediler uzulmeni istemem ama artik bu deri ise yaramaz yenisini cikarmak gerekicek bunun icinde uzman yardimi al tez zamanda kurtulursun insallah cok gecmis olsun

Senin sorununun daha buyugunu bi ablam yasadi artik fondotenden biktigi icin igneli bir sey denedi bir kac ay yuzu kizarik gezdi onun cukurlari daha derindi ama suan yuzu bebek poposu gibi oldu sanirim deri altina bir seyler islediler uzulmeni istemem ama artik bu deri ise yaramaz yenisini cikarmak gerekicek bunun icinde uzman yardimi al tez zamanda kurtulursun insallah cok gecmis olsun
Hangı ıslemı yaptırdığını bılıyormusunuz

Kizlar sadece koyu renkli cilt lekeleriniz sivilceden kalan lekeleriniz varsa karbon peeling tavsiye ederim. Dun ilk seansi yaptırdım inanin esim bile baya farketti bu işlem sende diyor. Gozle gorunur bi degisiklik var.

Kizlar sadece koyu renkli cilt lekeleriniz sivilceden kalan lekeleriniz varsa karbon peeling tavsiye ederim. Dun ilk seansi yaptırdım inanin esim bile baya farketti bu işlem sende diyor. Gozle gorunur bi degisiklik var.
Merhaba benimde sivilce lekelerim var biraz alnımda ve yanağımda gözenek problemim yok, karbon peeling cilt tonunu eşitlemeye yardımcı oluyor mu? Cildi tahriş ediyor mu?

Merhaba benimde sivilce lekelerim var biraz alnımda ve yanağımda gözenek problemim yok, karbon peeling cilt tonunu eşitlemeye yardımcı oluyor mu? Cildi tahriş ediyor mu?
Hic bir tarhis olmadi ben beyaz tenliyim dun masadan kip kirmizi oldugumu düşünerek kalkmistim ama sadece ince lekelerim biraz kizardi bi sure sonra kirmizilikla birlikte ince lekeler gitti. Cilt lekelerinden kurtulmak icin fayda sayliyormus. Ben ilk seansta memnun kaldım. Sadece krem sürüp disari cikabilecegim günler az kaldi inşallah ...

Hic bir tarhis olmadi ben beyaz tenliyim dun masadan kip kirmizi oldugumu düşünerek kalkmistim ama sadece ince lekelerim biraz kizardi bi sure sonra kirmizilikla birlikte ince lekeler gitti. Cilt lekelerinden kurtulmak icin fayda sayliyormus. Ben ilk seansta memnun kaldım. Sadece krem sürüp disari cikabilecegim günler az kaldi inşallah ...
İnşallah :)) sanırım güzellik merkezlerinden birinde yaptırdınız, ne kadar tuttu peki?

gözenekler için farmasi karbon maske, sivilceli yüz için çay ağacı sabunu ve kremi iyi bir çözüm
farmasi türkiyenin her yerine kapıda ödeme ürün yolluyor, mesaj yollarsanız yardımcı olurum

Bence cildinle daha fazla oynattırma bende birçok. Şeyin iyi geleceğini duyarak kullandım uygulattım daha cok devlet hastanesinde iyi bşr doktore gittim cildini ellettirme çok incelmiş dedi o gün bugündür ürün bile kullanmıyorum ve daha sağlıklı görünüyor sadece gülsuyu kullanıyorum doğal

iğneli dediğiniz şey nedir? ben de şuan iğneli bi set aldım adı dermaroller.

internete dermaroller yazıp bakabilir misiniz ablanızın kullandığı şey bu mu?

Rosa hastası olduğunu söylemişsin.O yüzden evde yapılan maske vs şeyler deneme lütfen. İçeriği temiz olan,kesinlikle alkol içermeyen,rosa hastaları için yapılan temizleyici jeller,kremler ve tonikler kullanmalısın. Tekrar bir dermatolog araştırıp git bence.bununla beraber ben sivilcelerimle 2 yıldır uğraşıyorum;şimdi de lekelerimle uğraşıyorum.Kısaca kısa bir işlem olmayacak,uzun sürebilir. Yapılan işlemleri bir rutin olarak görmelisin.Sevgiler

X