Sivilceli Ciltler Sivilce izlerini kapatmak için kullanmam gereken makyaj ürünü nedir?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Cranberies

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
7
0
merhaba.cildim aşırı derecede yağlı.Çok fazla sivilce problemi yaşıyorum.Cildimde birçok sivilce izi var.Cildime zarar vermeden bu lekeleri kapatmam mümkün mü? Ne tür bir makyaj malzemesi önerirsiniz.Kaliteli ama uygun fiyatlı bir ürün arıyorum.şimdiden teşekkürler.

kesinlikle ama kesinlikle Bare Escentuals(id minerals) diyorum başkada bişey demiyorum çünkü bu markanın ürünleri mineralli ve kesinlikle cilde zarar vermiyo ve hatta cildinde bırakıp bile yatabiliyosun ama yinede temizlesen cildin için daha iyi olurlmaz: ben çok memnunum istersen bi araştır ama türkiyede artık sınırlı yerde bulabilirsin sanırım eczanelerde satılıyodu umarım yardımcı olabilmişimdir opuyorumnanaktan

özellikle regl döneminde çok fazla sivilcem çıkıyor hem de kocaman we iltihaplı.dior ve clinique even better fondoten kullanıyorum ve kesinlikle kapatıyor çok memnunum tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…