• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Sivilce izlerine Çözüm

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

aycali

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2013
5
0
6
Adana
Arkadaşlar biliyorum bu başlık altında bir çok konu var özür diliyorum ama sorun gerçekten büyük. Zoretanin tedavisi oldum 3 ay falan oldu iyilikten çok zararı oldu aşırı derecede iz kaldı ve hala arada çıkıyor benim derdim izler. arada kırmızı kahverengi bazen pembe izler hepsinin ortak noktası hafiften içe çökük olmaları lütfeen cevaplarınızı bekliyorum şuanda da forumdan gördüğüm maya maskesi ve elma sirkesi sürüyorum sadece yumuşatıyor başka sizin önerebileceginiz var mı tedavi doğal maske krem ilac falan

Arkadaşlar biliyorum bu başlık altında bir çok konu var özür diliyorum ama sorun gerçekten büyük. Zoretanin tedavisi oldum 3 ay falan oldu iyilikten çok zararı oldu aşırı derecede iz kaldı ve hala arada çıkıyor benim derdim izler. arada kırmızı kahverengi bazen pembe izler hepsinin ortak noktası hafiften içe çökük olmaları lütfeen cevaplarınızı bekliyorum şuanda da forumdan gördüğüm maya maskesi ve elma sirkesi sürüyorum sadece yumuşatıyor başka sizin önerebileceginiz var mı tedavi doğal maske krem ilac falan

ben de bir dönem yanlış bi tedavi soonucu çok derin sivilceler çıkartmıştım kırmızı izleri kalmıştı. çok zahmetli de olsa kurtuldum o izlerden 3 ay gibi bi sürede. gerçi yine ameliyatımın ardından küçük küçük sivilceler edindim
ben öncelikle sabahları madecassol ve bepantheni elimde karıştırıp izlere yediriyordum. evden çıkmayacaksam o kremleri emdiğinde contractubex sürüyordum. kısa süre sonra soyulup dökülüyor çünkü. akşamları makyajımı iyice temizleyip sivilce izlerimi limon suyuyla ovuşturuyordum. limon da kuruyunca gece yine madecassol bepanthen karışımı onu emince de yüksek çinko oranı olan bi pişik kremini uyguluyordum. tüm bunları sadece izlerin üzerine yapıyordum yalnız. arada da elma sirkesi su karışımı kaynatıp buharını yüzümü tutup lekelerimi karboonatla ovuşturuyordum. ha bir de duşa giriceğim zamanlar yarım saat önce aloe vera yaprağını doğrudan yüzüme sürüp kuruyunca duşa girip arındırıyordum. çok zahmetli gibi geliyor ama lekeler zor işte. ne kadar uğraşsam da sonuca değmişti. tabi yeni sivilceler çıkınca pek bi anlamı kalmıyor bu zahmetlerin.

Back