Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Arkadaşlar biliyorum bu başlık altında bir çok konu var özür diliyorum ama sorun gerçekten büyük. Zoretanin tedavisi oldum 3 ay falan oldu iyilikten çok zararı oldu aşırı derecede iz kaldı ve hala arada çıkıyor benim derdim izler. arada kırmızı kahverengi bazen pembe izler hepsinin ortak noktası hafiften içe çökük olmaları lütfeen cevaplarınızı bekliyorum şuanda da forumdan gördüğüm maya maskesi ve elma sirkesi sürüyorum sadece yumuşatıyor başka sizin önerebileceginiz var mı tedavi doğal maske krem ilac falan
Arkadaşlar biliyorum bu başlık altında bir çok konu var özür diliyorum ama sorun gerçekten büyük. Zoretanin tedavisi oldum 3 ay falan oldu iyilikten çok zararı oldu aşırı derecede iz kaldı ve hala arada çıkıyor benim derdim izler. arada kırmızı kahverengi bazen pembe izler hepsinin ortak noktası hafiften içe çökük olmaları lütfeen cevaplarınızı bekliyorum şuanda da forumdan gördüğüm maya maskesi ve elma sirkesi sürüyorum sadece yumuşatıyor başka sizin önerebileceginiz var mı tedavi doğal maske krem ilac falan
Bende bi kaç tane leke kaldı onlar gitmedi onlara ayar oluyorum ama ebes görünmüyor önceden daha kötüydü şimdi iyi.
ben kil maskesi yaptım onun etkısını çok gördüm.
malzemeler olarak yeşil kil, karbonet, limon suyu, su
yaparken; 1 kaşık yeşil kil, 3 damla limon suyu, 1 çay kaşığı karbonat koy ve krem şeklini alıncaya kadar su koy karştr 5 dakıka beklet ve yüzünün her yerine sür dudak ve göz hariç tabiki :)
Ciltten cilde farkı var 20 dakıkdada kuruybılır 30 dakıkdada 1 saattede kurayana kadar bekle sonra soyarak çıkart geri kalan kısmınıda ılık su ile yıka . gün aşırı yap bunu 1 gün yap 1 gun bırak 1 gün yap o şekilde
daha snra kuru hissediceksin cildini papatya sabunu yada kükürt sabunu ıkısıda aynı etkıyı verıyor suratını onunla yıka sildikten snra kurusun ve yüzüne bepanten sür.
paptya sabunuyla sabah akşam yüzünü yıka ama
görceksn 1 ayda etkisini çok çok çok görüyüsun arada 1 kaç tane iz duruyor onlarda ciddi olanlrdır buyuk ıhtımal onlar içinde doktrna gorunebılırsın :)
izler için sirke limon ve biraz su olan karışımı yapıyorum kurudukça pamukla sürüyorum daha sonra yıkıyorum bu iyi geldi bana. şimdide papatya sabununa basladım ama cildimi çok kurutuyor .s