Sivilceli Ciltler sivilce izlerine çözüm, herkes baksın

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ponus

hayatıma fön çekebilsemmm
Kayıtlı Üye
10 Mart 2008
399
1
arkadaşlar benim yüzümde sivilceden kalma hafif kızarık çukur izler var. 6 ay önce doktora gittim ve tedaviye başladım. 6 aydır devam ediyorum ve eskiye nazaran yüzüm şuan daha iyi bir halde, daha uzun bir süre devam edeceğim. kullandığım ilaçları yazıyorum belki size de faydası olur.
sabah : nadixa krem , excipial hydro nemlendirici
gece: differin,nadixa,excipial hydro

uzun süreli tedavide işe yarıyor.ben daha devam edeceğim a.s.

canım nadixayı bende kullanadım ama pek faydasını göremedim sivilce izlerin nasıl bayağ varmı

evet canım derin çukur şeklindeydi, nadixa ilk başlarda çok sivilce çıkarsa da belli bir süre sonra çok daha az çıkmasını ve çabuk geçirmeyi sağladı, differin ise izlerde etkili,halen izler var ama eskisi kadar derin değil,tedaviye devam ediyorum , yılların derin izleri bir iki ayda geçmez zaten

yılların derken kaç yaşındasın acaba ben ergenlik sivilcesi sandım çünkü bnm yaşım daha 20

14 yaşımdan beri ergenlik sivilcelerinden izler kalmıştı, şuan 28 yaşındayım

oooo 14 yaşından izlermi kaldı :1shok: ins. bende kalmaz

ozaman krem etkili bi kremmiş ve sürekli kullanmak lazımmış ben 2 ay kullandığım için etkili olmamıştır belki

sürekli kullanmak gerekiyor demek

evet canım yıllarca çektim ben bu sıkıntıyı , ne kullansam fayda etmedi, ilk defa bu kadar uzun bir tedavi denedim ve şuan eskiye göre daha iyi, bazı geniş gözeneklerde de daha bir küçülme oldu.
eğer sende de aynı sorun varsa uzun süreli tedaviyi dene. cildini kurutuyor, soyuyor ama iyi olacağı için katlanmaya değer. ben sürekli cildimi keselemek zorunda kalıyorum.

canım roacutane aktif iri sivilceleri kurutmak içindir ve karaciğeri harap ediyor eskiden bi ara kullandım bir fayda görmedim, ben izler için tedavideyim

nasil izlerden bahsediyosunuz sivilceden kalan cukur izler icin lazerle soyma islemleri var sanirim yazin uygulanmaz tabii...

lazer pahalı ve teklikeli bir yöntem yüzde yüz de iyi gelmeyebiliyor, ben kullandığım ilaçlardan memnun kaldım

bana da doktor nadixa ve diffrin verdi bir gün birini diğer gün birini dönüşümlü sana bide excipal hidro gibi bi ilaç yazmış ya onun faydası ne :44:?? bide sen yazalı baya olmuş bunu:44: şimdi durumun ne devam ettin mi tedaviye merak ettim umarım görürsün yazdığımı:nazar:

X