• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler sivilce izlerine çözüm bulanlar yazsın,sorunu olanlar okusun.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

enindesonunda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
63
0
0
İstanbul
benim ve bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlar için sadece SİVİLCE İZİ sorununa çözüm bulanlar yazsın.ordan duydum,burdan duydum olmasın.sorunu ve aşama aşama uyguladığınız yöntemleri ve sonuçları yazarsanız çok memnun olacağım.çünkü nereyi okusam ne bir çözüm bulabiliyorum nede bir faydası oluyor.haydi hayırlısı...

canım benim kardeşim bu sorun için bir cildiyeciye gitti ona bir krem vermişti ismini hatırlamıyorum ama bence sen de bir git çözülür sorun

ben sivilcelerimin geçtiği dönemde madecessol kullanmıştım. o dönemki sivilce izleri 3 ayda filan geçti. yaşım 22.

Ben tca %15 le izlerimi buyuk oranda gecirdim 5. Seansimi yaptirdim en son yuzde 80 oraninda hafiflediler bir seans daha yapip birakicam zaten simdi bile duru bir cildim oldu

Bu arada yaptirdim derken yanlis olmus internetten siparis verip kendim yaptim bi ton para vermeye gerek yok kendi kendinize yaparsiniz zaten forumda detaylica anlatilmis

Son düzenleme:
ben sivilcelerimin geçtiği dönemde madecessol kullanmıştım. o dönemki sivilce izleri 3 ayda filan geçti. yaşım 22.

ya peki ne kadar zaman sonra fark görmeye başlamıştın izlerde ben de tedaviye başladım da şu an değişim çok az ondan merak ettim

ya peki ne kadar zaman sonra fark görmeye başlamıştın izlerde ben de tedaviye başladım da şu an değişim çok az ondan merak ettim

1 hafta sonra açıldı lekeler zaten. uzun zamandır geçmiyodu büyük bi leke vardı yüzümde. 3 ayda tamamen geçmişti sanırım. ma bu kremi kullandıktan sonra yüzümde tekrardan sivilceler çıkmaya başladı ondan mı bilmiyorum. uzun süre kullanmamak lazım galiba.

Ben tca %15 le izlerimi buyuk oranda gecirdim 5. Seansimi yaptirdim en son yuzde 80 oraninda hafiflediler bir seans daha yapip birakicam zaten simdi bile duru bir cildim oldu

Bu arada yaptirdim derken yanlis olmus internetten siparis verip kendim yaptim bi ton para vermeye gerek yok kendi kendinize yaparsiniz zaten forumda detaylica anlatilmis

anlayamadım krem mi sürüyorsunuz internetten neyin siparişini verdiniz:44:

Back
X