Sivilceli Ciltler Sivilce İzlerime napabilirim??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

eyleml

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
26
0
:1no2:Benim sorunum sivilcelerimin çok derinden çıkması ve sıktığım zaman içindeki iltihabın akmaması. 1-2 gün sonra sertleşiyor ve koyulaşmaya başlıyor. O sertliğin dağılması da zaman alıyor lekede gitmiyor. İsveç şurubu ve aynı sefayı kullandım kuruttu ama şimdi onunda faydasını görmez oldum lütfen yardımı olun dokununca çok acıyor ve dikkat çekiyor sankı yara çıkmış gibi:KK43:(

Naptııınnn, hem izlerinden şikayetçi oluyorsun hem sıkıyorsun:eek:lmaz: Canım benim bunu mutlaka biliyorsundur ama kendini tutamıyorsun sanırım... Sen sivilcelerini sıkıp oynamaya devam edersen o izler hiçbir zaman geçmeyecek ki... Hem izlerin geçmemesini de geçtim, boyun bölgesinden yukarıdaki sivilceleri sıkmak çok çok çok tehlikeli çünkü bu bölgeler beyine yakın olduğu için, sıktığın yerden iltihap, mikrop vs kapabiliyor ve beyin damarına kadar etkileyebilir bu seni, Allah korusun böyle şeyler şakaya gelmez. Hakan Altun beyin ameliyatı olmuştu hatırlıyor musun? Ve onu ameliyata götüren sürecin başlangıcını biliyor musun? Kafasında çıkan bir sivilceyi sıkması! Ve oradan mikrop kapıyor, bu onu ameliyata beyin ameliyatına kadar götürüyor. Görünüşten öte işin bir de bu boyutunu düşünmek lazım.

Hımm Hakan altunun beyin ameliyatı olduğunu duymuştum ama nedenini bilmiyordum benim sivilcelerim sıkılmıyor ki zaten sıkınca bişey çıkmıyor daha doğrusu çünkü çok derinden iltihap oluşuyor çene bölgemde hepsi sonrada yumru gibi kalıyor hepsi:KK43:(

selamlar...ben de sivilce izlerinden şikayetçiyim ama hani her ne kadar sıkmayım desemde öyle kötü bi görüntü oluşuyo ki böyle yumru yumru..mecburen sıkıyorum sonunda ve lekerini götürmek hiçte kolay olmuyor...ama ben 1 yıldır ayva çekirdeğinin jelini yapıyorum gül suyuyla isterseniz isterseniz normal su....etkisi kesinlikle var cildide yumuşatıyor...bi deneyin derim...bilmiyorumkismile

soyucu jel kullanmalısınız kızlar differin tretin gbi ama öyle 1 hafta kullanıp da yok fayda etmedi geçmiyor olmaz en aşağı 4 ay demişti bana doktorum ama ben direk roaccutane a başladım gerçi izlerim tamamen geçmedi bunun yanında da soyucu jel kullanıcam artık...

canlarım bu ayva çekirdeğini bi deneyin derim herhangi bi zararı da yok izlerin kısa zamanda kayboldğunu görceksiniz....şimdi mevsimi diil ben kıştan kalanı yaptım ama bırakmaya hiç niyetim yok:)

X