Sivilceli Ciltler Sivilce izlerim ve etrexin jel!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sariiict

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
12
0
30
Arkadaslar yanaklarimda ve cene bolgemde sivilce lekelerim vardi fondotem kullanmaktan biktigim icin doktora gittim etrexin jel verdi gece yatarken suruyorum sabah soyuluyor ama bu ilac yuzumy mahfetti sivilce cikardi izlerimi cogallatti aranizda kullanan varmi bu jeli yada sivilce izlerini gecirenler varsa yardimci olabilirmi lutfen :KK43:

Baska bir cildiyeye daha gidin bazı ilaclar bazı cilt tiplerine iyi gelmeyebiliyor arkadasıma cok iyi gelmisti o ilac ama bendede kuruluk yaptı ınanılmaz

Bende bu ilacı yanında da aknefloks kullanıyorum en başta bana çok iyi geldi ama ara ara büyük sivilce de çıkarttı hala kullanmaya devam ediyorum 3 aydır kullanıyorum doktorum iki ay daha kullanıp öyle gel ddi siz şuan hangi aşamadasınız ?

Bende bu ilacı yanında da aknefloks kullanıyorum en başta bana çok iyi geldi ama ara ara büyük sivilce de çıkarttı hala kullanmaya devam ediyorum 3 aydır kullanıyorum doktorum iki ay daha kullanıp öyle gel ddi siz şuan hangi aşamadasınız ?

Bir adet su şişesi alın.İçindeki suyun birazını boşaltın Bir çimdik karbonat koyup karıştırın..Kalanını Elma Sirkesi ile doldurun.Gece yatmadan önce makyajınızı yüzünüzü temizledikten sonra (ciltte tonik krem vs herhangi bir şey olmayacak) bu karışımı yüzünüze uygulayın.Ardından doktorun yazdığı kremleri kullanın. Etkisini erken fark edeceksiniz.
Ancak ölçüleri abartmayın.Yoksa kızarmış bir şekilde uyanabilirsimiz.

Bi de karışımı hazırlayıp şişede bırakabilirsiniz hiç bi şey olmaz.

Kremler nedense bu şekilde daha etkili oluyor.Ben zamanında böyle yapmıştım.
Sadece sivilceli bölgelere uygulayın bi de.

Hangisinden ne kadar ölçüde yaptığını söyler misin? Birde etkisini ne kadar sürede gördün

etrexcin jeli bende iki aydır kullanıyorum ve hala yeni sivilceler çıkıyor ve izleri geçmiyo.

X