sivilce izleriii....

var arkadaşım..dermatologa gıdeceksın başka turlusu senın cıldınde farklı reaksıyona neden olur..cıldınde ev yapımı şeylerı deneme sakın..herkesın cılt ıhtıyacı farklı,başkasına ıyı gelen sızın cıldınızı dengelemeyebılır..
bır doktora gıdın..ben 2 ay dıfferın jel kullandım ıyı geldı..ama çukur gıbı izler varsa lazer yapılıyor..

çukur gibi değil sivilce izleri mkahve rengi cildiyeye gittim verdikleri kremler pek işe yaramadı bu ara fazla takıntı yaptım

bnmde aynı şekilde izlerle başım derrte. doktorun verdikleri hiç iyi olmadı bana. ilk kullandıgım zamanlarda daha fazla sivilce cıkmasına sebep bile oldu. bide ilaç kullanmaya başlandıgında önce öyle olur dediler ama bide o cıkanların izleri oluşuyodu bnde her seferinde bıraktım.. bilemiyorum bu nasıl çözülücek ya :97:

araştırıyorum şimdi pembe maske var bugün aradım 300 tl ilk seans ondan sonra cildine göre uyguluyorlarmış. inci tozu var araştırmalarda bir de gümüş suyu duydum acaba unlardan irini kullanan varmı?? :92:

öncelikle gecmiş olsun.bendede aynı sorun var.yüzümde sivilce lekeleri var ve ne inatçı lekelermiş.bir türlü gecmek bilmedi yani:KK5: şuan ısotrexin kullanıyorum cildiyeci verdı bakalım fayda edecekmi..

kızlar bişi dicem bu pembe maskede 300 tl sadece ilk seans içinmiymiş yani , acaba ondan sonraki seanslar nekdar olur ortalama..
buarada bi sitede pembe maske satışını gördüm. normal maskeler şeklinde alıp evde kendimiz uyguluyomuşuz. kullananlar memnun oldugunu sölüyo ama bakalım biraz daha arastırıp alıcam bende sanırım:KK61:

X