How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

sivilce izleri

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
158
34
Arkadaşlar sivilce lekeleri için cerrahi işlem yaptıran varmı kullanmadigim ürün kalmadı geçmiyor

Dermatologa gittim eretratin ve selametle ürünleri verdi hiç etkisi olmadı tabi bu son gittiğim geçen yıllarda da defalarca gittim verdikleri ilaçları kullandım hiç geçmedi

Ben acnelise ile fito krem kullandim baya etkisini gördüm aslinda bir cildiyeye gidip danis istersen

Bendede var o izlerden sivilce tedavisi görmüştüm tedavim bittiğinde doktor izler için lazer tedavisini önermişti kremler yada maskeler hafifletir ama tam olarak geçirmez ve bi süre sonra tekrar eski haline dönebilir demişti. Ama ben daha yaptırmadım lazer tedavisini.

sivilce evlenmeden once bende panik ve atresten kaynakli cok fena cikti hatta boyle irin gibiydi tek yanagim dev gibi duruyodu.eczaneye gittim biseyler verin bana dayanamiyorum diye.o anda bana bi kariaim hazirlicam git 2 saat sonra gel dedi.suan yuzum berrak ve sivilce cikmiyor hic.sise icinde au gibi birsey ama mentol kokuyo.icine ne koydunuz diye sordum cevap alamadim ama sanirsam mentollu biaeyler var.haftada 4 kere aksamlari kullaniyorsunuz tum leke ve sivilceye dair hersey gidiyo

sivilce evlenmeden once bende panik ve atresten kaynakli cok fena cikti hatta boyle irin gibiydi tek yanagim dev gibi duruyodu.eczaneye gittim biseyler verin bana dayanamiyorum diye.o anda bana bi kariaim hazirlicam git 2 saat sonra gel dedi.suan yuzum berrak ve sivilce cikmiyor hic.sise icinde au gibi birsey ama mentol kokuyo.icine ne koydunuz diye sordum cevap alamadim ama sanirsam mentollu biaeyler var.haftada 4 kere aksamlari kullaniyorsunuz tum leke ve sivilceye dair hersey gidiyo

didoosss acaba karısımın adı nedır bılıyormusunuz

sivilcelerin sıkılmasi hem bakterinin dagilip yayilmasina, hemde altta kalan lekelerin uzun zamanlar gecmemesine sebep olur.sıkılmasi dogru degil ve sakincalidir..!

Bendede var o izlerden sivilce tedavisi görmüştüm tedavim bittiğinde doktor izler için lazer tedavisini önermişti kremler yada maskeler hafifletir ama tam olarak geçirmez ve bi süre sonra tekrar eski haline dönebilir demişti. Ama ben daha yaptırmadım lazer tedavisini.
lazerin nasıl yan etkisi oluyor biliyor musunuz ?
Lazer yeda

Back