Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evde bal yoğurt maskesini denedim tvden gordugum bazi maskeleri denedim belli bi süre de kil maskesi yaptımdoğal olarak evde yapılan şeyleri falan denedin mi
sivilce evlenmeden once bende panik ve atresten kaynakli cok fena cikti hatta boyle irin gibiydi tek yanagim dev gibi duruyodu.eczaneye gittim biseyler verin bana dayanamiyorum diye.o anda bana bi kariaim hazirlicam git 2 saat sonra gel dedi.suan yuzum berrak ve sivilce cikmiyor hic.sise icinde au gibi birsey ama mentol kokuyo.icine ne koydunuz diye sordum cevap alamadim ama sanirsam mentollu biaeyler var.haftada 4 kere aksamlari kullaniyorsunuz tum leke ve sivilceye dair hersey gidiyo
lazerin nasıl yan etkisi oluyor biliyor musunuz ?Bendede var o izlerden sivilce tedavisi görmüştüm tedavim bittiğinde doktor izler için lazer tedavisini önermişti kremler yada maskeler hafifletir ama tam olarak geçirmez ve bi süre sonra tekrar eski haline dönebilir demişti. Ama ben daha yaptırmadım lazer tedavisini.