16 yaşındayım istanbul avrupa yakasında önerebileceginiz iyi bir dermatolog varmı yüzümün çene şakak yanak burun kenarlarım burnumda hiç yok ama kenarlarında fazlasıyla sivilce izi var araştırdım ama kesin bir çözümü yok sadece daha iyi bir görünüm için tedaviler var sizin önereceginiz bir tedavi varmı co2 fraksiyonel lazeri çok övmüşler izlerim derin yüzeysel hepsinden var kendime güvenim yok intihara meyilliyim ölmek istiyorum ama tabikide kendime zarar veremem evden her çıktıgımda bugün ölmek istiyorum sadece uyurken mutluyum arkadaşlarımın yanına istedigim zaman giremiyorum aşırı özgüvensizim önereceginiz doktor ve tedavilere açıgım ailem beni hiç anlamıyor haftasonları dershanedeyim ama bunlar yüzünden hiç bir şey anlamıyorum sadece izler var aklımda daha üniversite vs sınavları var ama malesef bu hastalık benim psikolojimi fazlasıyla bozdu yüzümdeki izler 8.ve 9.sınıftan kalma izler 10.sınıfa geçtikten sonra hiç sivilcem çıkmadı ve şimdi 1 2 tane çıkıyor şuan 11.sınıf ögrencisiyim yardımlarınızı bekliyorum