Sivilceli Ciltler Sivilce izleri sorunumdan nasıl kurtulabilirim?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

setamor

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
26
0
16
Adana
Arkadaşlar üye olarak yeniyim ama yazılanlar 2-3 aydır takip ediyorum. Tahmin ettiğiniz gibi sivilce izi sorunum var. ÖZELLİKLE DE ÇUKUR VE KIRMIZI LEKELER
19 yaşındayım ve beni sosyal açıdan inanılmaz etkiledi. 2 senedir içime kapandım, çok farklı bir insan oldum bu pislik yüzünden! Daha fazla dayanamıyorum, üniversiteyi kazandım bu yüzden dondurdum gitmedim. Anlıyacağınız inanılmaz takıntı oldu artık. Saçma gelebilir ama bir şeyleri henüz yaşamış ve gerekli olgunluğa erişmediyseniz sizi gerçekten etkiliyo. Bununla yaşamayı öğren olaylarına girmek istemiyorum çünkü olmuyo

Gönül Ergenekon adlı cilt doktoruna gittim, aktif sivilceleri çok azalttık. pembe bi kutuda beyaz bi maske gibi bişey verdi ve endocare gelcream ve Avêne Cicalfate isimli bi krem kullanıyorum. Gerçekten pahalı şeyler biri 75 diğeri 60 tl gibi bişeydi. her neyse.

İzlerde biraz gelişme var ama çukurlar da hiç gelişme yok ve değişik açıdan ışık yansıyınca falan çok kötü duruyolar aynaları kırasım geliyo. Esmer tenliyim lazer de önermedi doktor, iz kalabilir zaten pek işe yaramıyolar senin paranı almak istesem sen de hazırsın olmaya lazer yapalım derdim paranı alırdım dedi. samimi geldi ama çukurlarda bi gelişme yok bu yaza kadar gelişme olmalı bi yazı daha eve kapanarak geçiremem lütfen yardım edin ya lütfen :/

Bende de cok cukur var. Zoratanin ve roaccutane kullanirken minik cukurlain icinin bariz sekilde doldugunu soyledi etrafimdakiler yada soyuldugu icin oldu her neyse.
Kirmizi izler icin dermatixsi ultra jel diye bjr sey verdi. Bir haftada bile ciddi anlamda kirmiziliklar gitti. Sikayetciysen bundan tavsiye ederim almani.
Ve tca deneyebilirsin. Sahsen ben kis doneminde deneyecegim sanirim. Buradan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...5-tca-kimyasal-peeling-akneye-lekeye-son.html

Üzülme herkesin derdi aynı =( Tekrar doktora gidersen ilac tedavisi uygulayabilir ama sakın baskalarından duydugun ilacları doktora gitmeden kullanma.

Üzülme herkesin derdi aynı =( Tekrar doktora gidersen ilac tedavisi uygulayabilir ama sakın baskalarından duydugun ilacları doktora gitmeden kullanma.

Bunda hafiften banada dokundurma var sanirim :) dermatixsi haricen kullanilan kirmiziliklari ameliyat yara izlerinj falan gecirirken kullanilan seffaf bir jel. Doktor falan yazmiyor yani bepanthen gibi kullanilabiliyor

Bunda hafiften banada dokundurma var sanirim :) dermatixsi haricen kullanilan kirmiziliklari ameliyat yara izlerinj falan gecirirken kullanilan seffaf bir jel. Doktor falan yazmiyor yani bepanthen gibi kullanilabiliyor

Hayır sana dokundurma yok :) Ben baskalarından duydugun ilacları kullanma yazdım jel ya da kremleri degil . İyi okuyalım lütfen:)

Baskasindan duydugu ilaclari kullanamaz zaten doktor yazmadan alamaz. O sekildede dusunmek lazim :)

Konuyu acan arkadasın benim ne dedigimi anladıgını düsünüyorum her dedigime bir cevap bulucaksanız eger böyle devam edin daha fazla diyecek birseyim yok size.

arkadaşlar yok şöyle dedin yok böyle dedin gibi tartışmalara hiç gerek yok. daha büyük sorunlarımız varken, bu tarz şeyler üzerinde zaman kaybetmek çok saçma. cevaplar için çok teşekkür ederim ama hala tatmin edici bir cevap alamadım, yardımcı olacak varsa çok sevinirim. doktor önerisi olur vs.. işe yarıyacak ne olursa :)

çukurlar ve izler için en son ve en iyi yöntem intracel (altın iğne ) diye biliyorum.bende yaptıracağım ancak cildim inceldi biraz düzelmesini bekliyorum.gidip uygulayan bi doktordan bilgi alabilirsin

çukurlar ve izler için en son ve en iyi yöntem intracel (altın iğne ) diye biliyorum.bende yaptıracağım ancak cildim inceldi biraz düzelmesini bekliyorum.gidip uygulayan bi doktordan bilgi alabilirsin

daha önce kullanılmış mı bilemiyorum, araştırmaya başladım şu an. tca, dermaroller ve bunun arasında kaldım, teşekkükler verdiğin bilgi için.

Çukurlar çöküntü şeklinde ve geniş ise dolgu işlemi işe yarıyor diye biliyorum bendede çok tane çöküntü var bitanede çukur bu yazın çöküntülere dolgu yaptırcam çukuruda pek takmıyorum zaten herkesin yzünde minik bi delik oluyor canm sende takma bu kadar estetik cerrahiye gidip dolgu işlemini sormalısın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…