• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilce izleri leke akne sorunu

Busra1907

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2020
4
0
6
30
Kızlar ya valla sivilce izleri ile basım belada çalışmadığım için çok özel doktorada gidemiyorum azalderm yazmıştı devletteki doktor aldım ama daha çok kustu yüzüm daha beter oldu diye bırakıp acnelyse kullanmaya başladım o da soyuyo ama lekeler hala yerinde bilgisi olan nasıl geçirdinz bu kullandığım kremler nasıl sizce kullanan var mı

Ben roacuttane a kadar kullandım yam etki yaptı bıraktım ben nasıl geçti düzenli garnier turuncu jelle yikadim yaglandirmadan nemlendiren krem ve leke giderici olan bioderma yeşil cizgili bi krem kullandım adını unuttum ( yüzüme lazer gittim yanına etki yaptı sivilce doldu dermoroller yaptım yan etki yaptı sivilcesizyerlerde sivilce doldu 😀 ) yani tarla gibi yüzüm vardı ikisini kullandım pirinc suyu kullandım bi de şuan temiz bir yüzüm var deneyebilirsin ha bir de missha marka maskelerdir yaptım cilt tonu açıcı olarak koreliler işini biliyor arkadaş harika maskelerdi

Cildin yağlı olduğundan kaynaklanıyorsa yağlı ciltler için olan temizleme jellerini kullan cok işe yarıyor

Kızlar ya valla sivilce izleri ile basım belada çalışmadığım için çok özel doktorada gidemiyorum azalderm yazmıştı devletteki doktor aldım ama daha çok kustu yüzüm daha beter oldu diye bırakıp acnelyse kullanmaya başladım o da soyuyo ama lekeler hala yerinde bilgisi olan nasıl geçirdinz bu kullandığım kremler nasıl sizce kullanan var mı
Merhaba dermapen çok iyi geliyor benim o şekilde sivilcelerim geçti izleride çok belli bi şekilde kayboldu çok şükür sadece 4 seansta öneririm sizede bi araştırın isterseniz..

Merhaba dermapen çok iyi geliyor benim o şekilde sivilcelerim geçti izleride çok belli bi şekilde kayboldu çok şükür sadece 4 seansta öneririm sizede bi araştırın isterseniz..
Birde bunun yanında ordinary'nin leke serumunu kullandım lekelerime sivilcelerime oda çok iyi geldi..

Back