- 16 Haziran 2018
- 26
- 6
- 25
- Konu Sahibi mervesunn66
Merhaba arkadaşlar.. Ben yaklaşık 3 yıl önce roaccatune adlı sivilce ilacını kullanmaya başlamıştım. 6 ay gibi kullandım ve tüm sivilcelerim gitti. Ardından ise sivilce izi sorunu açığa çıktı.. Şakağımda biraz çukurlar var, yanaklarımda normal(çukur olmayan) izler var.. Genel olarak çok fazla iz yok ama hayatımı zindan etti neredeyse.. İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne gittim sivilce izleri için; %60 oranda iyileşme olur dedi, fraksiyonel lazer önerdi, seansı ise 500₺ dedi. Ekim'de falan yaptırmayı düşünüyorum.
Yaptıran var mı arkadaşlar? Baya bir yaptıran var biliyorum ama.. Bazıları çok memnun, bazıları ise kötü sonuçlar almış.. Bu sitede birçok konu gördüm bunun üzerine.. İyi sonuçlar alan arkadaşların konularını okuduğumda moralim yerine gelip, umudum artıyor; kötü sonuç alan arkadaşların konusunu okuduğumda ise çok moralim bozuluyor.. Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.. Yaptıran arkadaşlardan detaylı bir şekilde anlatmasını istiyorum olayı..
Şimdiden teşekkür ederim herkese.
2018 | 16 Haziran
Yaptıran var mı arkadaşlar? Baya bir yaptıran var biliyorum ama.. Bazıları çok memnun, bazıları ise kötü sonuçlar almış.. Bu sitede birçok konu gördüm bunun üzerine.. İyi sonuçlar alan arkadaşların konularını okuduğumda moralim yerine gelip, umudum artıyor; kötü sonuç alan arkadaşların konusunu okuduğumda ise çok moralim bozuluyor.. Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.. Yaptıran arkadaşlardan detaylı bir şekilde anlatmasını istiyorum olayı..
Şimdiden teşekkür ederim herkese.
2018 | 16 Haziran