sivilce izleri icin önerisi olan varmi...

Refikaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
3
0
Selam Kizlar

ben yeni üye oldum aradim ama bulamadim bu konuyla ilgili bisey
Benim cildim cok hassas. Sivilcelerim var ve gecmiyor izi kaliyor sonradan.
Cilt dr.na gittim bana akne kremi hapi falan verdi 2 gün kullandiktan sonra öcüye dönüstüm yüzüm gözüm sisti senağlama
yani alerjim oldugu ortaya cikti hemde kozmetik ürünlere karsi neredeyse hicbirsey kullanamiorm kremler, hazir maskeler, cilt bakim ürünleri....
:çok üzgünüm:
sivilceden gectim bari iz yada leke kalmasin onlara karsi hangi yaglar yada dogal maskeler yada baska bisey yapmaliyim bi fikri olan varmi???
yardimlarinizi bekliorum...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Alerjik ciltlere genelde dermokozmetik markalardan yani Avene ve Bioderma gibi ürünler öneriliyor. Onları kullandın mı? Doğal maskeler ve yağlar da alerjini arttırabilir.

tüm kozmetik ürünlere alerjin olması olanaksız. alerji testi yaptırıp, hangi maddeye alerjin var, onu öğrenmelisin. daha sonra o maddeyi içermeyen ürünleri araştırıp kozmetik kullanabilirsin.
sen akne için kullanılan ilaçlardan bahsetmişsin, akne ilaçlarının çoğu hassasiyet yaratır, bu nedenlede hassasiyet gözlenmiş olabilir, yani alerji bile olmayabilir bahsettiğin durum.
doktorun sana verdiği ilacın adını belirtirsen, belki ürünle ilgili yardımcı olabilirim.

X