Sivilceli Ciltler sivilce izleri için lazer tedavisi görenler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

94049

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
3.117
1
sivilce izleri için tedavi görenler varmı aranızda kızlar...
nedir,nasıldır,memnun musunuz?
faydası olurormu? :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben bi seans yaptırdım yüzümde lekeler vardı,memnun kalmadım.tabi bi seansta faydası görülmez ama 2.ye cesaret edemedim,çünkü yüzü uyuşturarak falan yaptılar,akabinde kıpkırmızı oldum,saatler sonra anca geçti,ertesi gün yine garip garip kızardım.ama yine de siz bilirsinz arkadaşlar,ben bi daha yaptırmam,hele de sadece sivilce iziyse sorununuz bunu geçirecek bi sürü merhem,jel vs. varken böyle riskli işlere girmeyin derim.

çok uğraştım merhemle falan son çare olarak bunu düşündüm... en azından kökten çözüm olsun die ama napcamı bilmiorum...:çok üzgünüm:

cnm işte pek kökten çözüm olmuyo,ben de bıkmıştım,tamamen geçsin istedim,lazer yaptırdıktan bi kaç ay sonra daha beter durduk yerde lekeler çıktı yüzümde.hem de sivilce falan çıkmadan.ama tabi lazerle alakalı mıdır değil midir bilmiyorum.şu anda tretinle onları geçirmeye çalışıyorum.yine de başka benim gibi yaptıranlar varsa burda paylaşssınlar belki memnun kalanlar vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…