Sivilceli Ciltler sivilce izi tedavisinde lazer kullanan var mı ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ordulu07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
6
0
52
selam , ciltteki izler özellikle de sivilce izleri için lazerle tedavi yapıldığını duydum . internette biraz araştırdım ama tabi hepsi uygulayıcılar tarafından yazılmış şeyler. bu tedaviyi yaptıran arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim :enbuyukkk:

ben geçenyıl yaptırmıştım ama çözüm olmadı :çok üzgünüm: kansızlıgın sivilceleri tetikledigi için olumlu sonuç alamadıgımı söyledi dr

sivilce izleri için tek çözüm fraxel lazer internette resimler süper sonuçlar alanlar var.100/80 düzelme olanlar var.ama çok pahalı :1no2:
bende sizilcenden kalma izler var ne yapcamı bilmiyorum.
kimyasal peelng de yaptırdım.3 sean hiç bişe yaramadı.param boşuna gitti:eek:klava:

ben geçenyıl yaptırmıştım ama çözüm olmadı :çok üzgünüm: kansızlıgın sivilceleri tetikledigi için olumlu sonuç alamadıgımı söyledi dr

Canım sen kaç kez lazer tedavisi yaptırdın.Benim bildiğim kadarıyla fraxel lazer kesin çözümmüş.Sen fraxel lazer mi yaptırdın.

Canım sen kaç kez lazer tedavisi yaptırdın.Benim bildiğim kadarıyla fraxel lazer kesin çözümmüş.Sen fraxel lazer mi yaptırdın.
Ben önce (dahiliyedeki dr. önerisiyle )cildiyeye gittim bi dönem ilaç kullandım sonra 6seans lazer den de sonuç alamayınca vazgeçtim gitmezgib geliyor demotolojideki dr da kan degerlerini yükselince geçer dedi bende inandım ne yapayım onlarda ayrı bi güzellik katıyo bana :)

X