Sivilceli Ciltler sivilce izi & çukurlardan tamamen kurtulmak için pakmaya!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yaseminim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2007
128
0
kızlar ben sivilcelerimle çok oynarım, bu yüzden yüzümde hafif çukurcuklar kaldı. bi çok yöntem denedim sürekli araştırırım. bu forumda da bi çok konu açtım. açtığım başlıklardan birinde yapılan yorum şu sizlerle paylaşmak istedim birlikte deneyebiliriz:

"...yaseminim bence bilmediğin şeyleri kullanma en iyisi evde sıkılaştırıcı doğal maskelerden hazırla mesela yumurtaakı + tozşeker sıkılaştırıcı bi maske denemeni tavsiye ederim. benim teyzeminde cildi senin gibiydi oda pakmaya sayesinde pürüzsüz bir cilde kavuştu..." linkte şu isterseniz bakın resimler de var. üstteki yorum 4. sayfada bitter tarafından yapıldı. kendisine ulaşamadım :)

http://www.kadinlarkulubu.com/yuzum...a-yardimci-olabilir-misiniz-t34932/index.html

bu pakmayayla nasıl kurtulucaz bileniniz var mı yardımcı olun kızlar lütfen...

Canım bende aynı dertten muzdaribim. bende daha önce okudum ve uyguladım yalnız 3 hafta felan yapabildim haftada 1 defa
Suna Dumankaya'da pakmaya tarifi vermiş çukurluklar için sanırım sürekli kullanmak gerekli tam sonuç almak için. yani bir 5-6 ay kadar
istersen tarifi yazabilirim buraya.....

Bir yumurta akını, bir çay kaşığı limon suyunu ve aynı ölçüde balı, iki yemek kaşığı pastane mayası ile karıştırın. (pakmaya yaş olanı) 20 dakika cildinizde bekletip yıkayın.
sürekli yapılınca fayda edeceğini düşünüyorum. pastane mayası cilde çok yararlı.....

Benim bildiğim evde olan hamur için kullanılan yaşmaya, iyi geliyormuş diye duydum...
Sadece biraz su koyucaksın içine yüzüne sürüceksin bu kadar...
İçine konulan başka birşey yok benim bildiğimde...
Umarım işine yarara.s.

balı cilde sürmek çok zararlı diye biliyorum, yakıcı etkisi varmış

bu konuda bilgisi olan var mı?

sanırım çoğumuzda bu dert var. deneyelim o zaman. verdiğiniz cvplara teşekkür ederim kızlar. suyla pakmayayı kullanmak daha çok işime geldi açıkcası :)

kızlar ben lekelerim için yumurta akı ve limon suyuyla yapılmış maskeyi denedim fena sivilce yaptı:S.galiba yumurtadan.sonrada bıraktım hemen sivilceler azaldı

benim 8.sınıfta alnımda sivilceler çıkmıştı birsürü. annem 1 güzellik uzmanı arkadaşından 1 tarif almıştı pakmayalı 1 şeydi, sivilcelerimi yok etti ve iz falan da kalmadı. o günden beri max. ayda 1 sivilcem çıkar o da hemen geçer.

Canlarim bende bir haftadir derinnn arkadasimizin yazdigi tarifi yapiyorum her aksam bana iyi geldi ve cildim cokk sivilceli yani kuruttu sivilceyi tavsiye ederim ayrica bal cildi yakmiyo oda bana iyi geldi

pastane mayası dedikleri yaşmayadır.
ayrıca mayayı suyla değil sütle karıştırıp sürün yüzünüze da etkili...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…