Merhaba hanımlar. Geçen gece duştan sonra yüzüme sivilce ilacımı sürüp yattım. Hafif yandı ama ara sıra oluyor diye önemsemedim. Sabah uyandığımda yüzüm kıpkırmızıydı. Hemen aloe vera sürdüm. Kızarıklıklar geçti ancak yüzüm kupkuru ve biraz lekelenme ve pürüzlenme var. Evde propolis var o iyi gelir diyenler oldu ancak güvenemiyorum. Herhangi bir şey önerebilecek varsa çok sevinirim
Clindoxyl çok kurutuyor bende kullandım. Onu ya çok ince suruceksin ya da sadece sivilceli bolgeye dokundurucaksin. Ben çene bölgeme komple sürmüştüm sabah kalktım benimde kıpkırmızı ve pulpul dökülüyor. Pişik kremi sürdüm sudocream . Geçiyor ama korkma pisik kremi uygula
2 3 gün sürme clindoxyl i sonra gece yatmadan sadece sorunlu bölgeye sür ince tabaka halinde . Eğer çok hassassa cildin bir gece sür bir gece dinlendir
Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için Bir süre ara verip cildimi dinlendirmem en iyi olacak. Pişik kremini de yasak biter bitmez temin edeceğim. Zeytinyağını da hemen uyguladım çok sağ olun tekrar