Sivilceli Ciltler Sivilce ilacı ve bb krem ikisi bir arada kullanılabilir mi?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Lilac5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
2
0
1
29
Merhaba, yaklaşık 15 gün sonra sivilce ve sivilce lekeleri problemi için cildiyeye gideceğim. Doktor muhtemelen ilaç, krem vb. bir şey yazacak. Benim merak ettiğim şu, diyelim ki hap verdi, hem bunu kullanıp hem de bb krem sürsem bir şey olur mu? Ya da krem tarzı bir şey önerdi diyelim, atıyorum gece süreceğim sadece kremi, gündüz bb krem kullansam bir sorun olur mu? Ya da kremi gündüz kullanacak olsam kremi sürdükten sonra üzerine bb krem sürsem doğru olur mu? Yüzümde birkaç sivilce olur her zaman, bunların dışında kızarıklık şeklinde sivilce lekelerim var. Cildim yağlı ve hassas.

İmex sivilce kremi var fondöten gibi onu kullanırsın, kızarıklık ve yağlı cildin içinde günde birer bardak yeşil çay ada çayı iç bi tane balık yağı hapı iç yeterli olur umarım

Yağlı ve sivilceli ciltler için garnier in yağlı ciltlere özel bb kremi var onu kullanabilirsiniz, diğerleri yağlandırabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…