Sivilceli Ciltler sivilce ilacı kullananlar ne olur bakın :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

melikemalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
2
0
Merhaba arkadaşlar ben de 6 ay boyunca sivilce tedavisi için zoretanin kullandım.bu ilacı bitireli 2 ay oluyor tesadüfen internette yorumlara bakarken ilaç bittikten 2-3 ay sonra cildi yağlı olanların ciltlerinin tekrar eskisi gibi oldugunu ve sivilcelerin tekrardan cıkmaya basladıgını ögrendim.tamam bir ay sonra ilaç vücuttan atılıyordu bunu biliyordum fakat madem tekrardan aynı seyler olacak neden onca ay bu eziyeti çektim ben şimdi cildim hafiften yağlanmaya başladım saçlarım da öyle lütfen bana yardım edin yapmam gereken nedir ?yahu madem vücut eskisine dönecek neden herkes bu ilaç bittikten sonra bir daha sivilce problemi olmayacak dedi ? yüzümün yağ dengesini ortada tutmak için neler yapmalıyım tek bildiğim günde en fazla 2 kere yüzümü yıkamam gerektiği ne kadar yıkarsam o kadar çok yağlanıyor

benimde cildim yaglı saçlarımda öyle günde 2 kere yüz yıkamak yaglı ciltler için iyi bir çözüm degil yag dengesi saglanamaz yag salgısı dahada artar hatta sadece gece temızle cıldını ve alkol içeren tonık kullanma yaglı kremlerde kullanma cildin çok yaglıysa nemlendırmesende olur ben kükürlü sabun kullanıyorum saçlarınıda gün aşırı yıka hergün yıkanan saç daha çabuk yaglanıyor yaglı cilde çözum yok maalesef

haftada bir kere kil maskesi gibi şeyler uygulanılması gerekiyormuş sen yapıyor musun gerçekten yağlı cilt kadar kötüsü yok yahu her an yüzünde ağırlık varmış gibi hissediyosun

Öncelikle merhaba :) Yaglı cıldın ıcın ' BIODERMA SEBIUM GEL ' yag azaltıcı ve aynı zamanda maxsimum temızlık ıcın önerebılcegım bır jel eger daha önce kullanmadıysan ve bılmıyorsan tavsıye ederım :) Hiçbir yan etkısı yok ıcınde deterjan vs. ıcermıyor ayrıca .

internetteki yorumlara aldırmamalısın bence herkesin vücut yapısı yağ dengesi aynı değildir. bende bu ilacı kullanyrm ama söylenenlere hiç aldrmyrm çnkü doktrmn söylediklerini hiç aklmdan çıkarmyrm ''sabret ve sonucu gör''

bu gibi sivilce ilaçları hiç bi şekilde fayda etmiyo canım ben bi çok kez denedim . bir de maske yöntemini denemek istiyorum.

Son düzenleme:
cancaazlarım benim benim yüzümdeki her siyah nokta 1 aydır birer sivilce olarak sabahları bana günaydın diyo( ne fena bir şey ya...

bak ben bu öğlen gittim eczaneden la roche aldım bakalım onu denicem inşallah iyi gelir..ben bi deneyeyeim sana yazayım her gün nasıl olduğumu olur mu????????

Bende zoretanin kullandım 6 ay boyunca :)sonunda da 2 ay boyunca idame tedavisi (Isotrexin ile) uygulandı.Bırakalı benimde 2 ay oldu :) Önceden cildim ve saçlarım çok yağlıydı bu ilaçtan sonra kupkuru.Şu an cildim gayet iyi,umarım eskiye dönmez hiçbi' zaman.Bi'kaç arkadaşım da var bu ilacı kullanan.Bırakalı yıllar oldu ama sivilceler falan tekrarlamadı hiç.Senin cildinin tekrar yağlanması tedavide gerekli dozu almadıysan bundan kaynaklanıyo olabilir.Bence tekrar doktoruna bi' görün.Yağ oranını dengeleyeyim derken daha kötü olmasın.O kadar zoretaninin yan etkilerini çektin sonuçta :) Boşa gitmesin.

geçen gün yeşil çaylı maske aldım annemin cildi çok yağlı baya iyi geldi kağıt maske kullan at şeklinde bir zararıda yok fiyat olarak oldukçada uygun cildi rahatlatmak için deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…