Sivilceli Ciltler sivilce için iksir

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
E

EU1

Ziyaretçi
benim çok ergenlik sivilcem vardı

bi komşumuz maydanozu kaynatmamı ve suyuyla yüzümü yıkamamı önerdi . bir ay denedim . itiraf etmek gerekirse çok pis kokuyor ama bir ay sonra bi tane bile sivilce kalmadı yüzümde :) bence bi deneyin faydasını göreceksiniz...kaydirigubbakcemile5

Maydonuzu kaynatıp suyunu içmek de çok iyi geliyor diye duymuştum.
Ödem attırıcı, adet söktürücü bir de böbrekleri temizleyici etkileri varmış.:eek:

maydanozun suyunu bende zayiflamak icin iciyorum bazengamyoncuiremsu

benimde geçmişte sivilcelerim wardı we ben her gün oksijenli su sürdüm yuzume geceleri gunese cıkınca cunku leke yapabılıyormuş die duymuştum sonrada arada bepantene krem mawi kutu olandan suruyordum hem temızleyıp hem nemlendırıyor bu arada lekelere de iii gelyor tawsiye edrim.............

maydonoz çayı çok etkili gerçekten, çünkü karaciğeri ve böbrekleri temizliyor, sivilcelerin en önemli sebeplerinden birinin karaciğer fonksiyonlarındaki bozukluk olduğunu düşünürsek işe yaraması gayet doğal. içine birkaç damla limon sıkılıp ılık içilirse güzel bile olabiliyor tadı, hem de limon kandaki yağ miktarını seyrelttiği için etkisini arttırıyor. yüzünüzü yıkadıktan sonra bu çayla yüzünüzü toniklerseniz çok daha fazla fayda görürsünüz çünkü cildi nemli bırakarak fazla yağı alıyor, temzleyicilerin gözeneklerde kalan artıklarını temizliyor. akşam yatmadan önce pamuk yardımıyla uygularsanız sabah cildinizin nasıl parladığını göreceksiniz.

Maydonozu kaynatıp, buz küpü yapıp yüzüme süreyim o zaman. Buz yapınca bayatlama süresi uzuyor çünkükaydirigubbakcemile

yha bir ay kullandım sivilce kalmadı diyelim kullanmaya bıraktığında sivirceler çıkmaya başladımı acaba bende denemeyi düşünüyorumda

ilk başta o yoğun sivilcelerden kurtulmak için her gün devam edin, ama sonradan tabi ki de çıkarlar gene o yüzden haftada en az 2 kez içmekte fayda var. bu işin kesin tedavisi var mı bilmiyorum ama bende roaccutane bile kesin çözüm olmadı, 2 yıl sonra sivilcelerim geri döndü. demek ki roaccutane ın bile kesin çözemediği sorunu maydonoz da sonsuza dek çözemez yani devam etmek şart.

herşeyi denedim bunuda denesem bişey olmaz biizmle paylaştığın için teşekkürler şu lekelerden bi kurtulsam ya evde kalcam bu gidişle
bi de teyzem bana dediki soğanı yumruğunla kır =)suyun içine at sabah akşam 1 bardak için ben cesaret edemedim sizin varsa deneyebilirsiniz daoğal olduğu için sakıncası olcağını sanmıyorum

X