Sivilceli Ciltler Sivilce İçin Doğal Maske Yapımı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bayanciltbakimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
1
0
39
Merhaba, sizlere cilt bakımı için evlerinizde doğal yollarla yapabileceğiniz maske tariflerinden bahsedeceğim.

Süt ve Ballı Cilt Yenileyici sivilce Maskesi
Malzemeler:
* 1 Adet muz
* 1 Tatlı kaşığı bal
* 2 Tatlı kaşığı süt

Yapılışı: Muzu bir kase içinde çatal yardımı ile ezin ve üstüne balı ilave edin. Sonra sütü de ekleyerek maske kıvamında bir karışım elde edene kadar karıştırın. Hazırladığınız bu sivilce maskesini taze halde iken cildinize sürerek 15 dakika bekletin. Ardından ılık su ile temizleyerek arındırmalısınız. Bunu haftada bir defa yapabilirsiniz.

Bu maskenin Faydaları
Cilt üzerindeki gözenekleri daraltır ve yok eder. Cildi yeniler ve parlak, canlı görünmesini sağlar.

Sivilce İzlerini Yok Eden Maske
Malzemeler:
* 1 Adet yumurta beyazı
* 1 Yemek kaşığı süt
Yapılışı: Yumurta beyazı ve süt bir kase içinde köpük haline gelene kadar karıştırılır. Sonra cildinize sürerek 10 dakika bekletin. Süre dolduktan sonra ılık su ile temizleyebilirsiniz. Ardından soğuk su ile yıkayarak gözeneklerin kapanmasını sağlamalısınız. Bu sivilce maskesini haftada 2 defa yapabilirsiniz.

Bu maskenin Faydaları
Cilt üzerinde bulunan kızarıkların iyileştirilmesini sağlar. Kararmış ciltleri açar. Kırışıklıkları düzenler. Özellikle yaşı ilerlemiş kişilerin kullanabileceği maskedir.

Daha Fazlası için Kaynak: http://www.bayanciltbakimi.com/sivilce-yok-edici-maskeler/

Merhaba benim cildim hem karma hemde hassas yüzümde hemde sırtımda çok fena sivilce ve siyah nokta lekeler çiller ne ararsan vardı LR WORLD ürünleriyle tanıştım ve kuruttu resmen ürünler Almanyadan gelior ve gerçekten 26 yaşıma kadar sivilce ile cebelleştim en sonunda kurtuldum.Eğer kullanmak istersen haceryakali@gmail.com adresinden veya LR Hacer İnce facebook ekleyip bilgi alabilirsiniz.
resimlerdende görebilirsiniz cnm farkı bendeki hem sivilceleri kuruttu hemde lekelerin rengi açıldı 15 günlük kullanımda... Eki Görüntüle 1404156Eki Görüntüle 1404157Eki Görüntüle 1404158

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…