Sivilceli Ciltler Sivilce çukurlarım için Contractubex kullanıyorum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

minenes

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
2.740
80
Merhaba kızlar

16 yaşımda sivilce derdiyle tanıştım, 18ine kadar değişik tedaviler denedim ve o yaşımda 4 aylık roaccutane tedavisiyle sivilce problemimi bitirdim. Ancak derecesi hafif olmakla birlikte yüzümde çok fazla çukurluk kaldı.

Senelerce bu çukurları ne yapayım diye düşündüm, çok ince ve beyaz bir tenim var. Peeling düşünüyordum ama cildimin yapısı nedeniyle korkuyordum, greenpeel düşündüm, o da çok pahalı ve çukurluklar üzerinde pek etkisi olmuyormuş zaten.

Sonra bu forumda tesadüfen contractubex ilacıyla karşılaştım. Sivilce çukurları dahil her türlü eski-yeni yara izini geçirdiği ifade ediliyor, tabii aylara hatta yıla varan düzenli kullanımla.

100 mlsini 65 TLye aldım, bir haftadır kullanıyorum. Bu arada,şu an 23 yaşındayım ve son iki yıldır malesef cildimde eskisi gibi olmasa da sivilcelerde ve küçük beyaz yağ bezeleri komedonlarda dönüş yaşandı Açıkçası bir konuda düşündüğüm olmadı, yeni yaptığım sivilce sıkma izleri öyle bir gecede filan geçmiyor, iyileşmesi hızlanıyor sadece.

Çukurluk meselesine gelince. Ben ilk haftadan yararını gördüğüme inanıyorum. Cildimin genel olarak kalitesi, hissi biraz düzeldi. Yüz derim daha çok su tutmaya başladı, zaten ilacın böyle bir iddiası var, hücrenin su tutması da onu şişirip çukur görünümünü hafifletiyor şimdiden.

Yalnız genel olarak cildim düzelmesine rağmen tekil sivilcelerimde artış oldu. Ancak sanırım bu ilacın beyaz bezelerimi sivilce evresine itmesinden oluyor. Bu derdi çekenler bilir, o iğrenç komedonlar orda pürüz gibi durur, sıkarsın çıkmaz yara olur, sıkmazsın sonsuza kadar geçmez, ne siyah nokta olur ne sivilce, olsa da geçse dersin. İşte sanırım bu ilaç komedonlara da etki ediyor, umarım, göreceğiz.

İlacın daha iyi işe yaraması için önerim, cildi gün içinde nemli tutmak. Bir de sabırla gerekirse bir yıl her gece yatmadan uygulamak, masajla iyice yedirerek.

Bu ilacı deneyip de pek sonuç alamadım diyenler olmuş, bence ilaç gayet etkili ancak unutmayalım ki sigara ve alkol tüketmek, düzensiz uygulamak, sağlıksız beslenmek ve gece az uyumak ilaçların işe yaramasını engeller...

ilk ayımı neredeyse bitirdim, halen faydası artmaya devam ediyor. Sivilce çıkartması azaldı, sanırım cildimin ilk zamanlarda verdiği bir tepkiydi. Önermeye devam ediyorum

ilk ayımı neredeyse bitirdim, halen faydası artmaya devam ediyor. Sivilce çıkartması azaldı, sanırım cildimin ilk zamanlarda verdiği bir tepkiydi. Önermeye devam ediyorum

Ay canım sen adına sevindim benim cildimde de çukurlar var ve aynen anlattığın gibi bembeyaz ve ince bir tenşm var. Öyleki kılcal damarlarımda dahil hepsi kollarımda falan görünüyor : kullandığın ilaç büyüklüğüne göre pahalı gibi geldi bana normal cilt bakım ürünlerim 100-200 arası tutuyor o bile çok masraflı geliyor bana birde o ilacı almak bütçemi çok sarsar. Biodermine yeni başladım cildimde hafif sivilcelerim vardı onları yok ettikten sonra bu ilacı mı kullansam ne :44: Acaba günlük bakımın dışındamı uyguluyosun bunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…