Sivilce cukurlari icin ne yapilabilir

berenns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
41
19
3
26
Ergenlik yıllarımdan kalan sivilce cukurlarim var yüzümde. Cildim hassas bir yapıda ve her urunu kullanamıyorum bu çukurlar kimyasal ya da dogal ürünlerle geçebilir mi yoksa bir klinikte çukurlar icin lazer falan mi yaptırmaliyim bu konuda bilgisi tecrübesi olan varsa yazabilir mi? Bir de gözeneklerim de çok fazla ve doktorlar da doğru düzgün bir şey onermiyor

Bendeki sivilce çukurları zaman geçtikçe icepick skara döndü. Yani gözenek görüntüsüne geldi. Bir dermatolog lazer uygulanacak kadar ciddi bir izin yok dedi. Ama ister istemez ben de takıyorum onlar bana geçmişin izleri gibi geliyor. Yapılacak işlemden bağımsız muayene ücreti de istiyorlar bütçem yeterli olmadığı için gidemedim

bu çukurlar kimyasal ya da dogal ürünlerle geçebilir mi
Yüz en önemli yerlerden biri o yüzden ben hiç riske atmak istemedim gözenekler için birkaç ürün söylüyorlar ama herkesin cildi farklı. Cildimde kalıcı leke bırakabilir istenmedik reaksiyon gösterebilir o yüzden dermatoloğa görüşmeden kendi başıma tedavi uygulamıyorum gözenek için. Belki kil maskesi falan yaparım faydası olursa o da. Gözenek kapatıcı makyaj bazları varmış onları araştırıyorum

Back
X