Sivilceli Ciltler Sivilce Belasından Nasıl Kurtulunur?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Madamada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
11
0
Kızlar,

Acil yardımınıza ihtiyacım var. Alnımda küçük küçük, pütür pütür sivilceler var. Akne gibi değil. Ne yapmalı, ne etmeli? Yardımlarınızı bekliyorum.

canım benim cildim yağlı ve sivilcelenme oluyo arada oyuzden ben iki günde bir kile elma sirkesi ekliyorum cildime sürüyorum 10 dakıka bekliyorum yıkıyorum hem fazla yağını hemde sivilce oluşumunu engelliyo.bide sabah akşam kükürtlü sabunla yıkıyorum.lekelenmeye ve sivilcelenmeye karsı çok iyi

asprin +limon sürebilirsin ama yakar belki biraz, kil maskesi yapabilirsin, peeling yapabilirsin çok yöntem var sivilce için. birine iyi gelen diğerine iyi gelmiyor. doktora gitmen en sağlıklısı ama bence bir yöntemi iyice araştır ve onu uygula. ilk yaptığında mucizevi sonuç alamazsın düzenli yapman gerekir. bana kil iyi gelmişti. kil, sıcak su, kayısı yağı koyuyordum. yarım paket yaş mayayı 1-2 çay kaşığı sütle karıştırıp sürdüm haftada bir yaptığımda 2 haftada çok farkemtişti

iki gündür limon sürmeye başladım. Biraz yakıyo tabi. Ama aspirin ve limonu karıştırıp denemedim. O nasıl olur bilmiyorum.

garnıer 3 ü birada temizleme, peeling, maskesi, var ben kullanıyorum faydası oluyor hazır yapma derdi yok sürüp pamukla peeling yapıyorum iyi geliyor.

bende çok bi sivilce yok ama anlımda isilik gibi şeyler var
doğum kontrol hapından sonra hepsi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…