Sivilceli Ciltler Sivilce belası :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

CokDertliyimCok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
13
0
31
Günaydın hayırlı günler hepinize.
Yaklaşık 3-4 aydır aydır pek sivilcem yoktu sadece eskiden kalan tek tük izler vardı. 1 haftadır alnımda (alnımda şuana kadar hiç sivilce çıkmamıştı) bir sürü sivilce çıkmaya başladı stresten. Dışarı çıkmak istemiyorum çok özgüvenim düştü ve kötü hissetmeye başladım. Çok stresli bi hayatım var o yüzden çıkıyo genelde. Sizce ne yapmalıyım nasıl geçer bu illet?

Kükürtlü sabun kullanabilirsiniz yillar once benim sivilcelerim boyle gecmisti. Cilt kuruduktan sonra da nemlendiriyordum. Birde haftada 1 kil maskesi yapiyordum

Kükürtlü sabun kullanabilirsiniz yillar once benim sivilcelerim boyle gecmisti. Cilt kuruduktan sonra da nemlendiriyordum. Birde haftada 1 kil maskesi yapiyordum
Kükürtlü sabunu ben de almıştım ama işe yaramaz diye kullanmıyordum demek ki işe yarıyormuş. Teşekkür ederim :)

Kükürtlü sabun,diş macunu,talk pudra,limon,kil maskesi vs. Daha aklıma gelmeyen bi çok sey denedim
En son o meshur hapı kullandımda gecti
Allah razı olsun o hapı cıkarandan

Ergenlikte oluyor ne yazık ki, mümkün olduğunca el sürmemeni veya sıkmamanı tavsiye ederim. Kızımdan deneyimimle söylüyorum, beslenme ile çok alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…