Sivilceli Ciltler Sivilce belası :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

CokDertliyimCok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
13
0
31
Günaydın hayırlı günler hepinize.
Yaklaşık 3-4 aydır aydır pek sivilcem yoktu sadece eskiden kalan tek tük izler vardı. 1 haftadır alnımda (alnımda şuana kadar hiç sivilce çıkmamıştı) bir sürü sivilce çıkmaya başladı stresten. Dışarı çıkmak istemiyorum çok özgüvenim düştü ve kötü hissetmeye başladım. Çok stresli bi hayatım var o yüzden çıkıyo genelde. Sizce ne yapmalıyım nasıl geçer bu illet?

Kükürtlü sabun kullanabilirsiniz yillar once benim sivilcelerim boyle gecmisti. Cilt kuruduktan sonra da nemlendiriyordum. Birde haftada 1 kil maskesi yapiyordum

Günaydın hayırlı günler hepinize.
Yaklaşık 3-4 aydır aydır pek sivilcem yoktu sadece eskiden kalan tek tük izler vardı. 1 haftadır alnımda (alnımda şuana kadar hiç sivilce çıkmamıştı) bir sürü sivilce çıkmaya başladı stresten. Dışarı çıkmak istemiyorum çok özgüvenim düştü ve kötü hissetmeye başladım. Çok stresli bi hayatım var o yüzden çıkıyo genelde. Sizce ne yapmalıyım nasıl geçer bu illet?
Kükürtlü sabun,diş macunu,talk pudra,limon,kil maskesi vs. Daha aklıma gelmeyen bi çok sey denedim
En son o meshur hapı kullandımda gecti
Allah razı olsun o hapı cıkarandan

Ergenlikte oluyor ne yazık ki, mümkün olduğunca el sürmemeni veya sıkmamanı tavsiye ederim. Kızımdan deneyimimle söylüyorum, beslenme ile çok alakalı.

X