Şampuan ve Saç Kremleri sıvı saç kremi/sprey/serum önerisi ?

zeytinciksipa

zeytin aşkı!!!
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
193
1
316
Ankara
merhaba kızlar saclarımla basım belada, cook ince telli adeta kedi tüyü gibi saclarım var, miktarı da cok az ama buna ragmen dipleri yağlı iken uçları cok dolaşıp kabarıyorlar ve ben bu saclarımı 2 ayda bir boyuyorum haliyle saclarım hem dökülüyo hem de kırılıp dökülüyo, bugune kadar hep banyoda sac kremi kullandım banyo sonrası da durulanmayan sac kremlerinden ,ancak burdan takip ettiğim kadarıyla sac kremleri ve silikonlu şampuanlar sacın dökülmesini saglıyormus, ben de bunun üzerine down underın kivili şampuanını aldım saç kremi kullanmayı bıraktım ama saçlarım bildiğiniz keçe gibi oldu saclarımı tarayamadım bile sizden istediğim banyo sonrası saçlarımın kolay taranmasını sağlayacak ve en önemlisi saçlarımı yağlandırıp yapıştırmayacak bir ürün tavsiye etmeniz yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca saç tipi benm gibi olup kullandıgı ürünlerden memnun kalanlar yardımcı olurlarsa cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…