Kızlar bu aralar reklamlarda bi çok markanın sıvı matik deterjan formları var. Omo, Persil bunlardan bi kaçı. Suda çabuk çözünme özelliğiyle çamaşırlara ve lekelere daha çok nüfuz edeceğini düşünüyorum.
Kullanıp da memnun kalan var mı yorumlarınızı bekliyorum
ben bulaşık makinesi için sıvı kullanıyorum
ben persilinkini kullandım ve çok memnunum hatta daha önce kosla venishle çıkmayan lekemi çıkardı
ben persilinkini kullandım ve çok memnunum hatta daha önce kosla venishle çıkmayan lekemi çıkardı
yani hani tablet seklinde bulaşık makinesi deterjanları var ya ben jel olanını kullanıyorum makinede hem daha uzun süre gidiyor hemde kalıntı kalmıyor
Omo'nun verilen eşantiyonunu beyazlara denedim. Sonuç: Suya sokulup sıkılmış gibi çamaşırlar! Rezaletti. Zaten o küçücük kapak deterjanın onca çamaşırı temiz yıkayacağı iddasına çocuklar bile inanmaz.:umursamaz: Renklilerime Perwoll kullanıyorum uzun zamandır. Perwoll bu Persil, Omo gibi anormal derecede pahalı ve işe yaramaz deterjanlardan bin kat daha iyi, çok da ucuz.
ben omomatiğin konsantre sıvı olanı ile ev temizliği yapıyorum. Halı siliyorum pırıl pırıl yapıyor, halıdaki lekeleri de çıkarıyor. Lamineleri siliyorum yine pırıl pırıl parlatıyor. Çok memnun kaldım doğrusu. Çok da güzel kokuyor.Tavsiyae ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?