Evet canım biliyorum onu hiç olmadı ondan yaptircam ama kesin sonuç değil diyolar onun icindeAminosentezden korkuyorsan, nift testi var sadece senin kanını alıp , bebeğin dnasini test ediyorlar, biraz pahalı ama risksiz.
Merhaba, şu an nasıl durumunuz? Ayak eğriliği kalp delikliği için bende amniyosentez yaptırdım. Bebeğinizin durumu nasış, bilgi verirseniz sevinirim.Kızlar merhaba dün detaylı ultrasona girdim ve ilk önce suyu çok azalmış dedi (endol fitil kullanıyorum o azaltmış olabilir dedi) Kalpte küçük bir delik var dedi doğuma kadar kapanır dedi daha sonra ayakta eğrilik var dedi bu kadar belirtiye amniyosentez önerdi başka bir sorun mu var görmek için benim gebeliğim sürekli kanamali geçiyor Sizce napmaliyim amniyosentez yaptırmalimiyim
32 haftalıkken doğum yaptım canım bebeğim vefat etti 22 günlükken fakat bu ayak egriligine veya kalp delikligine bağlı bir sebepten değil suyum erken geldiği için akciğerleri susuz şekilde kaldığı için çok gelisememisMerhaba, şu an nasıl durumunuz? Ayak eğriliği kalp delikliği için bende amniyosentez yaptırdım. Bebeğinizin durumu nasış, bilgi verirseniz sevinirim.
32 haftalıkken doğum yaptım canım bebeğim vefat etti 22 günlükken fakat bu ayak egriligine veya kalp delikligine bağlı bir sebepten değil suyum erken geldiği için akciğerleri susuz şekilde ka