Sivilceli Ciltler sivex ve imexden fayda gören varmı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Evet canım sivex bana çok iyi geldi özellikle siyah noktalarıma çok iyi geldi.imex ide önceden kullanmıştım ama düzenli kullanmadığım için faydasını görmedim.sivilcede ilaçları çok uzun süre kullanmak gerekiyo.

kızlar imex bence on numara ben sürekli kullandım 2 hafta oldu çok memnunum herkeze tavsiye ediyorum tüm yüzüme sürmüyorum.

ben imex i gecen sene kullanmıştım doktor vermişti ama bir ay ya kullandım ya kullanmadım ama yüzüme iyi geliyordu taö devam etseydim yüzümde leke kalmayacaktı.:1closedeyes: yani tavsiye ederim yan etkisi olmadı bende..

ya sivex i ben hiç sevemedim .doktor verdi vereli ya 5 yada 6 kere sürmüşümdür.belki gündüz kullanmamı sölediği için olabilir gündüz yüüzme bişey sürmeyi sevmiyorum ..siz nasıl kullandınız arkadaşlar gündüz mü gece mi? bide ne kadar bekletiyorsunuz?

imex miii ııyy!!!
kızlarr yaa bende aylar once denemıstım vee ılk ve son olduu bıkac kullanımda alnımı putur putur yapmıstıı isilik gıbı cok korkmustum gecmeyecek dıye neyse ki bırsey kalmadı..ımex leke degıl sıvılce tedavısınde kullanılır izlere ve lekelere soyucu krem lazım tretin tarzı falan ben suan onu kullanıorum ve super soyuuluyoo..inş hcbırsey kalmayacak

imex miii ııyy!!!
kızlarr yaa bende aylar once denemıstım vee ılk ve son olduu bıkac kullanımda alnımı putur putur yapmıstıı isilik gıbı cok korkmustum gecmeyecek dıye neyse ki bırsey kalmadı..ımex leke degıl sıvılce tedavısınde kullanılır izlere ve lekelere soyucu krem lazım tretin tarzı falan ben suan onu kullanıorum ve super soyuuluyoo..inş hcbırsey kalmayacak

dogru aslında

Ben dün doktora gittim gündüzleri kullanmam için imex verdi. gceleri de tretin sürüyorum.insallh faydasını görürüm.
bi gelişme olursa yazarım sizlere..

imex bence çok iyi sivilceleri hemn kurutuyor ben faydasını gördüm tabi cilt tipine göre değişir bu durum

arkadaşlar ımex kremle ımex merhem farklı galiba yaa:S bugün doktora yazdırmaya gittim,ımex krem olarak yazdı ama eczaneci ımex merhem verdi ve onun kapatıcı özelliği falan yok,sıvı seffaf bi ilaç.. bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba??

arkadaşlar ımex kremle ımex merhem farklı galiba yaa:S bugün doktora yazdırmaya gittim,ımex krem olarak yazdı ama eczaneci ımex merhem verdi ve onun kapatıcı özelliği falan yok,sıvı seffaf bi ilaç.. bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba??

imex kremi doktor banada vermişti fondoten gibi kapatıcı özelligi var.. merhemini bilemem ama ben kremini kullandım..

bende sivex kullanıyorum 4 haftadırfaln sivilcelerım bıraz söndu ama yenı sıvılceler cıkmaya devam edıyor. kullanan arkadaslar nekadar sürede sonuc aldınız. ve bıraktıktan sonra tekrar sıvılce çıktımı

X